Kualitas luhur hiji hambalan gél pigmén panutup pinuh 3 Dina 1 gél ti pabrik ongkos kalapa profésional china

Katerangan pondok:

Kualitas luhur hiji hambalan gél pigmén panutup pinuh 3 Dina 1 gél ti pabrik ongkos kalapa profésional china

Ngaran produksi: Hiji hambalan gél

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: 2 lapisan

Jenis: UV gél ngagosok kuku

Warna: 300+ warna

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    nail gel Top quaity one step gel supplier

    Naon gél hiji hambalan?Naon bédana pikeun gél hiji léngkah ka gél tilu léngkah?

    Hiji hambalan gél Gabungkeun base coat, palapis warna, top coat funcation babarengan dina hiji.Janten kami ogé nyebatna 3 In 1 gel polish!

     

                three step gel              one step gel polish
    Larapkeun 1 lapisan base coat   Larapkeun 2 lapisanHiji hambalan gél Polandia
    Larapkeun 2 lapisan jas warna
    Larapkeun 1 lapisan Top Coat

     

     

    Naon kaunggulan tina New Brand One Step Gel Polish gaduh?

    Advantage of one step gel

     

    Konsistensi alus, panutup pinuh, tékstur lemes hiji hambalan gél Polandia, koleksi pinuh boga leuwih ti 300 kelir, kaasup glitter hiji hambalan gél

    3 in 1 gel Grey color one step gel One step gel red One step gel collection One step gel Pink

    Kami ngembangkeun sadayana saléngkah gél sareng tilu léngkah gél di pabrik kami, janten rumus profésional nyiptakeun / campuran warna / ngeusian / ngolah bungkusan khusus

    Koleksi pinuh gaduh langkung ti 2000 nuansa

     

    Gel Polish Factory

    Kauntungan Pabrik Gél Kecantikan Warna Anyar:

    1) tahan lila pikeun sabulan Soak off gél Polandia

    2) ngagosok kuku gél Super Shinny Bling

    3) glitter pinuh / ketebalan, gampang diterapkeun

    4) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    5) Gél Polandia gampang dipiceun

    6) Muhun kapok pikeun 30s-60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    7) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    8) 10 bebas gél Polandia 

     Sareng 2000+ warna anu béda dina stok pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus anu gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

     

    Rojongan Brand ngaropéa

    1) Rojongan Privated logo bungkusan ngaropéa

    2) Rojongan ngaropéa rumus anyar jeung Warna Anyar

    3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    Uv Gel 3 Dina 1 Bungkusan (OEM / ODM pesenan tiasa ditampi):

    5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

    kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

    Karton henteu ngan ukur gaduh inpormasi palanggan

    Packaging for gel polish

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim