Profésional/Kualitas luhur gél gambar seni kuku alus pikeun panutup kuku warna pinuh sareng gambar kuku

Katerangan pondok:

Profésional/Kualitas luhur gél gambar seni kuku alus pikeun panutup kuku warna pinuh sareng gambar kuku

Ngaran produksi: Nail art drawing gél

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 3ml, 5ml, 15ml, 30ml / pot lukisan gél

Aplikasi: Lukisan Warna atanapi Gambar Seni Kuku

Jenis: Gel UV

Warna: Hideung Murni, Bodas, Beureum, Héjo, Konéng, Bulao, Ungu jeung saterusna leuwih ti 300 kelir

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    Kauntungannana :

    1) Ramah lingkungan sareng kaséhatan, Henteu aya bauan sareng Highgloss Soak off ngagambar gél

    2) Gampang panawaran, waktos Cure pondok, 60s unggal Lapisan handapeun UV / Lampu LED, teu nyeri jeung panas LowGél Lukisan

    3) Taya tugas & gelembung, No ngaleutikan, konsistensi alus;

    4) Gampang panawaran, Lemes, lemes sareng pigmén pinuhngalukis gél seni kuku 

    5) Rojongan Palanggan sareng Logo Pribadi / Merek Disesuaikeun

    6) Rojongan Palanggan kalayan rumus anyar sareng pamekaran Warna Anyar

    7) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    8) Brand Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos Jepang, AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro.

    9) Rumus unik sareng nuansa ti pabrik urang

    10) 9-bébas gél Polandia

    ProfésionalGél Lukisantiasa dianggo pikeun palapis warna pinuh / murni sareng gambar Nail Art

     

    Classy kandel viskositas lemes gambar gél

     

    Painting gel

     

    IeuGél lukisan seni kukulemes sareng tiasa dianggo pikeun panutup warna pinuh pisan = Hiji palapis pinuh panutup gél Polandia


    full cover by one layer

     

    Salon Nail Art profésionalGél Ngagambar, Larapkeun dina rupa-rupa lukisan pola awosome

    drawing gel

     

     

    Salon Elegent Nail Art UV Gel, ogé saé pisan pikeun ngagambar liner

    painting nail line gel

     

    Urangngalukis gél Polandiakempelan kaasup leuwih ti 300 kelir, diobral panas warna acara saperti di handap:

     

    Blue color painting gel

     

     

    Peach Color Painting gel

    Pink color painting gel

    Red painting gel

    Yellow color painting gel

     

     

    Nail Art Style ti urangngagambar ngagosok gél kukusaperti ieu di handap:

     

    full cover painting gel

    drawing gel style

    red blooming effection

     

    Keur naon urang nerapkeun gél lukisan?

    How to apply painting gel

    Kumaha anjeun terang kami gél Polandia dina kualitas luhur?

     

    1) ngagosok kuku géldikembangkeun ku tim R&D profésional, rumus Polandia gél kualitas luhur sareng pigmén diluncurkeun;

    2) gél kuku dihasilkeun dina parabot canggih tur staf skillful

    3) Sadaya gél seni kuku urang ngahasilkeun dina kadali QC anu ketat

    Nail Gel Polish Manufactuer Gel Polish Factory china

     

    Jenis bungkusan kanggo ngagambar gél: 2ml, 5ml, 8ml pot leutik dina bentuk sareng warna anu béda sapertos di handap ieu

     

    wholesale supply gel polish

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim