Harga nguntungkeun profésional logo pribadi ngaropéa brand pink gél Polandia béda pink gél ti pabrik uv manicure

Katerangan pondok:

Harga nguntungkeun profésional logo pribadi ngaropéa brand pink gél Polandia béda pink gél ti pabrik uv manicure

Ngaran produksi: Pink gél Polandia

Ngaran merek: Gél Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: palapis warna kuku

Jenis: UV gél ngagosok kuku

Warna: 100+ warna

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    Babi color babi gel business

    Keunggulan gel warna pink kami :

    viskositas tengah ngagosok gél pink          nice viscosity nail gel
         Tekstur anu saé, lemessarta pinuh pigmén gél Polandia   full pigment gel polish
      Poles gél nail art effection anu saé pisan
      Shinny gel polish
       lila panungtungan pikeun leuwih ti 21days semi-permanén soak off gél Polandia kuku    long last semi-perment gel polish

    Kumaha warna NEW COLOR warna pink ngagosok kuku gél kasampak kawas, tingali di handap:

     

    Hot pink gél Polandia

    1634650606(1)

    1634650710(1)

    Neon pink gél Polandia

    Babi pink gel polish

    Poles gél pink lampu

    Light pink babi gel

     

    Baby pink gél Polandia

     

    Natural color gel polish

     

     

     

    Kami ngembangkeun sadayana ngagosok kuku gél di pabrik kami, janten rumus profésional nyiptakeun / campuran warna / ngeusian / ngolah bungkusan khusus

    Koleksi pinuh gaduh langkung ti 2000 nuansa 

     

    Gel Polish Factory

    Kauntungan Pabrik Gél Kecantikan Warna Anyar:

    1) tahan lila pikeun sabulan Soak off gél Polandia

    2) ngagosok kuku gél Super Shinny Bling

    3) glitter pinuh / ketebalan, gampang diterapkeun

    4) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    5) Gél Polandia gampang dipiceun

    6) Muhun kapok pikeun 30s-60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    7) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    8) 10 bebas gél Polandia 

     Sareng 2000+ warna anu béda dina stok pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus anu gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

     

    Ngarojong merek gél kuku ngaropéa

    1) Rojongan Privated logo bungkusan ngaropéa

    2) Rojongan ngaropéa rumus anyar jeung Warna Anyar

    3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    Uv gél Liner gél Polandia (OEM / ODM pesenan bisa ditarima):

    5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

    kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

    Karton henteu ngan ukur gaduh inpormasi palanggan

    Packaging for gel polish

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim