Profésional kelas luhur 9D Cat Eyes gél Polandia alus keur nail art DIY

Katerangan pondok:

Kelas kelas luhur 9D Cat Eyes gél anu saé pikeun seni kuku DIY

Ngaran produksi: 9D Cat Eyes gél

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: Nyiptakeun Seni Kuku

Jenis: Gel UV

Warna: 12 kelir kalawan panon ucing endah pisan

Asal: Guangdong, Cina


Rincian produk

Naon anu pangalusna cat eye gél Polandia?

Kauntungannana :

1) Kalayan pigmén magnét kualitas luhur khususna, Super gloss tahan lami salami 21 dinten

2) Endah Shine ucing panon gél Polandia

3) Richly pigmén panon ucing

4) Aurora Cat Eye gél nyaéta konsistensi, lemes, lemes sareng gampang diterapkeun

5) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas gél Polandia

6) Muhun kapok pikeun 60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

7) Brand gél kuku Warna Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro, UVmeet sareng sarat pasar lokal.

 

Ngahadiran pintonan kageulisan luar negeri

Gel nail polish -show -2

 

 

Pabrik Polandia Gél Profesional di Cina ngahasilkeun Polandia Gél panon ucing profésional pikeun sakumna dunya !!!

Ngarojong Swasta labél gél Polandia / Disesuaikeun gél Polandia:

1) Rojongan Palanggan sareng Logo Pribadi / Sesuaikeun Brand ngadegkeun

2) Rojongan Palanggan kalayan rumus anyar sareng pamekaran Warna Anyar

3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

4) Rumus unik develope, nuansa cocog ti pabrik urang

Gel Polish Factory china Nail Gel Polish Manufactuer

Profésional Vivid 9D Chameleon / Aurora Cat Eyes Gel nail Polish, 2021 paling populér Cat Eyes coat, Seni kuku kelas luhur pikeun salon

9D cat eyes manufacturer

 

Rupa-rupa warna cat panon gél Polandia, Minuhan sareng sarat desain gél kuku DIY anu béda

 

 

 5D cat eyes

 

Blue Sky Chameleon Cat panon gél, DIY jenis béda desain kuku Cat panon

magic cat eyes

 

Seni kuku panon Green Light Forest Cat, Desain classy sareng manikur anu elegan

Green Diamond crystal cat eyes

 

Sun Rise In Pair Cat Eye UV gél, manikur panon ucing romantis

cat eyes

Galaxy Aurora Cat panon gél , Full imagic

Sky blue cat eyes

 

Seuneu ucing panon gél haneut sakabéh jalma di sabudeureun anjeun dina usum tiis

fire cat eyes

 

 

Galaxy Bright Ungu, throwback gél Polandia seni kuku

Neon cat eyes

 

 

Gél panon ucing Logam Palsu ---- Gratis tina gaya seni kuku

2021 paling fasion / galaxy nail art design ------ 9D cat eyes gél ngagabungkeun foil gél nail art design

Kumaha cara nerapkeun gél panon ucing 9D/5D/3D?Kumaha ngagunakeun 9D / 5D / 3D cat eyes gél Polandia?

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim