Produk

  • Macaron color gel polish collection

    Koléksi warna gél warna macaron

    Usum usum semi koleksi warna gel gél Macaron ti Panyekel Cina profesional

    Ngaran Produksi: Macaron warna gel polish 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Manikur 

    Jenis: UV Gel 

    Warna: Warna Marcaron  

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Color Gel Polish

    Warna Gél Polandia

    Catamel Warna Gel Gél salaku warna warna usum haneut

    Ngaran Produksi: Warna Gel Polandia

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Manikur 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Warna Karamel  

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Ice Tea Crystal color Gel Nail Polish

    És Téh Kristal warna Gél Kuku Polandia

    Kumpulan warna semi-transparan propésional Gel Nail Polandia És Téh Kristal / Jelly / Kumpulan warna Inten

    Ngaran Produksi: Ice Tea Crystal color Gel Nail Polish

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol  

    Aplikasi: Palapis Warna  

    Tyep: UV Gel 

    Warna: 18 warna

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Aurora Cat Eyes nail polish

    Aurora Cat Eyes kuku semir

    Endah Dazzling 9D Smoothie / Crystal / Aurora Cat Eyes Gel hot sales soaf off gel polish manicure style 

    Ngaran Produksi: Kuku Aurora Cat Eyes

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Nail Art Nyiptakeun 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: 24 warna kalayan ngagurilap endah panon na ucing garis 

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Poly Gel for Nail Extension & Sculpture

    Gél Poli pikeun Panjangan Kuku & Patung

    Ngaran Produksi: Poli Gél pikeun Panjangan Kuku & Patung

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 15ml, 30ml, 50ml / tabung

    Aplikasi: Panjangan kuku, tukang ngawangun, Patung sareng nguatkeun 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: bodas caang, jelas, softwhite, pink, peach, pink cover sareng Peach sareng 200+ warna anu sanés aya  

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Foil Transfer

    Mindahkeun foil

    Gampang nerapkeun Foil Transfer Gel pikeun manicure kuku kalayan sababaraha jinis pola foil sticker

    Ngaran Produksi: Foil Transfer Gel 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 5ml, 8ml, 15ml / botol 

    Aplikasi: Transfer Pola foil  

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Jelas

    Viskositas: Viskositas Tengah

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Builder & Hard & Acrylic Gel for Nail Extension

    Pangwangun & Gél Hard & Acrylic pikeun Nail Extension

    Pangwangun Warna Anyar & Gél Hard & Acrylic dina pot pikeun Nail Extension

    Ngaran Produksi: Pembina & Gél Hard & Acrylic pikeun Nail Extension

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 5ml, 15ml, 30ml, 50ml / pot 

    Aplikasi: Panjangan kuku, pembina sareng nguatkeun

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Jelas, Pink, Persik, Warna murni kalayan hérang sareng warna 48+ sanés aya   

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Painting Gel

    Gél Lukisan

    Gél Lukisan Profesional Warna Anyar pikeun gambar Seni Kuku  

    Ngaran Produksi: Lukisan Gél

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 3ml, 5ml, 15ml, 30ml / pot atanapi tube 

    Aplikasi: Lukisan Warna atanapi Gambar Seni Kuku 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Hideung murni, Bodas, Beureum, Ijo, Koneng, Biru, Ungu sareng sajabina langkung ti 200 warna

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Neon Color Gel Polish

    Neon Warna Gél Polandia

    Warna-warna Neon Gél Kuku Polandia Ti Pabrik Cina

    Ngaran Produksi: Neon Color Gel Polandia 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 5ml, 8ml, 15ml / botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Neon 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Neon Green, Neon Pink, Neon Blue, Neon Red, 48+ warna sayogi    

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Nude Pure  Colors Soak off Gel Polish

    Warna murni buligir Soak off Gel Polandia

    Warna Murni buligir Soak off Gel Polandia pikeun Manicure kahirupan sadidinten 

    Ngaran Produksi: Warna murni Buligir Soak off Gel Polandia 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Daily Nail Art 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Nuansa Buligir    

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Red Colors Gel Nail Polish

    Warna Beureum Gél Kuku Polandia

    Sampurna Perayaan Warna Beureum Gel Kuku Polandia pikeun Usum Liburan

    Ngaran Produksi: Warna Beureum Gél Kuku Polandia

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Warna beureum / Warna beureum kalayan ngagurilap endah  

    Asalna: Guangdong, Cina 

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim