Privated / ngaropéa Warna buligir gél kuku Polandia populér di industri seni kuku ti UV gél Factory

Katerangan pondok:

Privated / ngaropéa Warna buligir gél kuku Polandia populér di industri seni kuku ti UV gél Factory

Ngaran produksi: Warna buligir Gél ​​Nail Polandia

Ngaran Brand: NC

Nilai: 8ml, 10ml, 15ml, 18ml, 20ml gél Polandia dina botol

Aplikasi: Lambang Warna Daily Nail Art

Jenis: Gel UV

Warna: Nude Nude

Poé Sah: 3 taun sateuacan ngagosok kuku gél dibuka

Asal: Guangdong, Cina


Rincian produk

Kauntungannana :

1) Koléksi Warna Murni buligir, kualitas luhur tilu léngkah gél tahan salami sabulan

2) Endah Caang

3) Deukeut ka gél kuku alam

4) konsistensi alus, lemes, lemes jeung gampang pikeun nerapkeun

5) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

6) Manicure gampang dipiceun

7) Muhun tamba pikeun 60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

8) Rojongan Palanggan sareng Logo Pribadi / Sesuaikeun Brand ngadegkeun

9) Rojongan Palanggan kalayan rumus anyar sareng pamekaran Warna Anyar

10) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

11) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

12) Rumus unik sareng nuansa ti pabrik urang

13) 10-gratis gél Polandia

Sareng 2000+ warna anu béda dina saham pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

supply Nude Color Collection gel polish supplier

 

Naon warna poles gél anu pang populerna ------- Warna buligir

Naon warna buligir -------- kalebet warna Nake / warna semi-transparan anu caket sareng warna kuku alami,

Dimana anjeun tiasa ngagaleuh Warna Nude kualitas luhur ----- New Color Beauty ltd anu parantos ngahasilkeun gel polish langkung ti 10 taun.Kualitas ngagosok gél sami sareng seueur merek ngagosok gél anu kasohor sapertos CND, Gelish sareng saterasna.

Koléksi Warna buligir pinuh jas warna gél kaasup rupa-rupa warna pink, coklat lampu sareng kulawu lampu, getih cahaya, warna kacang sareng saterasna;

Warna semi-tranparent, palapis warna transparan & palapis gél pigmén pinuh

Egg white gel nail polish

 

 

 

 

Nake color semi-perment gel polish

nake color three step gel

naked color UV nail gel

  nude color gel nail art

nude color manicure

nude color nail gel polish

 

 

Palapis kuku warna buligir Warna Anyar nyandak anjeun caket kana alam sareng janten diri anjeun sorangan

Transparent color gel

 

Nude Color gel color coat

Kumaha nerapkeun gél Polandia Warna buligir

1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beungeut bersih piring kuku sakumaha rutin

2. Larapkeun Warna Anyar Brand Base Coat kalawan lapisan a, tamba pikeun 60s handapeun LED / lampu UV;

3. Larapkeun lapisan Warna Murni buligir Soak off gél Polandia, Inget cap nu ujung kuku;Ubar pikeun 60s handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

4. Larapkeun lapisan kadua Warna Murni buligir Soak off gél Polandia, Cure pikeun 60s handapeun 48V / 36V LED / lampu UV deui;

5. Larapkeun Gloss top coat atawa Matt luhur ongkos, Cure pikeun 60S;

6. Scrub beungeut top coat ku Cleanser.

Tip:

Émut pikeun nutupan ujung kuku pikeun unggal lapisan, naon waé dasar / lapisan luhur atanapi Warna Murni Nude Soak off Gel Polandia;

Matt sareng Gloss effection sadayana alus;

Ulah nerapkeun gél dina kulit atawa kutikula

Upami anjeun hoyong gél langkung awet dina kuku, lapisan ipis bonder tiasa diterapkeun sateuacan base coat

bungkusan:

1) Privated / ngaropéa brand gél Polandia bungkusan:

Label merek swasta nempel dina botol gél atanapi percetakan layar pikeun botol ngagosok gél

5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

2) Ngaropéa gél Polandia kit / set bungkusan:

Label merek swasta nempel dina botol gél atanapi percetakan layar pikeun botol ngagosok gél,

Ngagosok kuku gél ngaropéa sareng kotak alat kuku / kotak kado,

Label pribadi pikeun alat kuku dicitak sutra

3) Bulk kuku gél Bungkusan kawas 1kg / pot, 100ml gél / pot, 250ml gél / pot, 500ml gél Polandia / pot .Wrap busa di luar lajeng dina karton gél

 

 

wholesale supply gel polish

 

 

Profésional gél kuku pabrik Polandia

Gel Polish Manufactuer

Gel Polish Factory


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim