Logo swasta liner seni gél lukisan kuku seni gambar gél OEM manicure kuku seni urutan OEM sadia ti pabrik Polandia gél dipercaya

Katerangan pondok:

Logo swasta liner seni gél lukisan kuku seni gambar OEM manicure kuku seni OEM urutan sadia ti pabrik Polandia gél dipercaya

Ngaran produksi: liner art gél

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: pola gambar

Jenis: UV gél ngagosok kuku

Warna: 300+ warna

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    liner art gel

    Naon gél seni liner?Naon bédana antara gél liner sareng gél lukisan?

    Liner seni gél Polandia nyaéta thinner ti lukisan gél, éta bisa dieusi dina botol;Gél lukisan kandel sareng eusian pot;

    Gél seni liner langkung gampang diterapkeun, ngalukis gél ngagosok peryogi sikat liner pikeun nerapkeun;

    Gél seni liner tiasa dianggo ku pangguna anu henteu profésional, ngalukis gél seni kuku peryogi kaahlian seni kuku anu langkung profésional pikeun nerapkeun

                Nail gel polish2              linner gel
             gél liner seni / gél liner / gél seni kuku
       Lukisan gél / nail art gél / Lukisan Gél Polandia  
         

     

     

    Kauntungan naon waé anu gaduh gél seni liner Brand Warna Anyar?Pigmén pinuh, viskositas tengah, gampang diterapkeun, gampang diubaran, ngadukung gél kuku liner logo khusus.

    Sabaraha lami pikeun ngubaran garis seni gél Polandia?Cure 30-60s handapeun UV / LED Lam

    linner gelliner gelGel art liner gel linerline art gel set

     

    Set kit gél seni liner gaduh langkung ti 300 nuansa kanggo pilihan.

     

    Kumaha nerapkeun gél seni liner?

     

    Line art gel  liner gel polish
    1.Clean permukaan kuku;2.Apply base coat, kapok 60s;3.Larapkeun latar tukang gél warna Polandia, kapok 60s 4.Apply liner seni gél kana pola gambar;5. Kapok 60s;6. Larapkeun top coat kapok 60s

     

     

    Kami ngembangkeun sadayana ngagosok gél di pabrik kami, janten rumus profésional nyiptakeun / campuran warna / ngeusian / ngolah bungkusan khusus

    Koleksi pinuh gaduh langkung ti 2000 nuansa 

     

    Gel Polish Factory

    Kauntungan Pabrik Gél Kecantikan Warna Anyar:

    1) tahan lila pikeun sabulan Soak off gél Polandia

    2) ngagosok kuku gél Super Shinny Bling

    3) glitter pinuh / ketebalan, gampang diterapkeun

    4) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    5) Gél Polandia gampang dipiceun

    6) Muhun kapok pikeun 30s-60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    7) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    8) 10 bebas gél Polandia 

     Sareng 2000+ warna anu béda dina stok pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus anu gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

     

    Rojongan Brand ngaropéa

    1) Rojongan Privated logo bungkusan ngaropéa

    2) Rojongan ngaropéa rumus anyar jeung Warna Anyar

    3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    Uv gél Liner gél Polandia (OEM / ODM pesenan bisa ditarima):

    5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

    kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

    Karton henteu ngan ukur gaduh inpormasi palanggan

    Packaging for gel polish

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim