Gél Poli

  • Poly Gel for Nail Extension & Sculpture

    Gél Poli pikeun Panjangan Kuku & Patung

    Ngaran Produksi: Poli Gél pikeun Panjangan Kuku & Patung

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 15ml, 30ml, 50ml / tabung

    Aplikasi: Panjangan kuku, tukang ngawangun, Patung sareng nguatkeun 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: bodas caang, jelas, softwhite, pink, peach, pink cover sareng Peach sareng 200+ warna anu sanés aya  

    Asalna: Guangdong, Cina 

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim