Gél Poli pikeun Panjangan Kuku & Patung

Pedaran pondok:

Ngaran Produksi: Poli Gél pikeun Panjangan Kuku & Patung

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 15ml, 30ml, 50ml / tabung

Aplikasi: Panjangan kuku, tukang ngawangun, Patung sareng nguatkeun 

Tyep: UV Gel 

Warna: bodas caang, jelas, softwhite, pink, peach, pink cover sareng Peach sareng 200+ warna anu sanés aya  

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Warna Anyar Polygel pikeun Panyambung Kuku & Patung Portabel

Poligel Profesional pikeun Panjangan Kuku & Patung, Panyipta portabel kuku Kuku di bumi

Kauntungan :

1) Ramah lingkungan sareng kaséhatan, Polybuilder Tanpa Bau 

2) Dianggo salaku manjang kuku atanapi patung, Anggo Slip supados poligel gampang bentukna, waktos Cure Short, 60s unggal Lapisan, henteu aya rasa nyeri sareng poligel panas low

3) Transparansi tinggi, henteu aya tugas & gelembung, konsistensi anu saé 

4) Gampang dilarapkeun, plastictiy anu saé, langkung fleksibel tapi langkung kuat, langkung enteng tibatan pembina Gél & Acrylic Gel 

5) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun 

6) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar 

7) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM 

8) Poligel Merek Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya nagara Euro.

9) Formula unik sareng nuansa pabrik kami 

10) Poligel 10 gratis

11) Gugah kuku perasaan alami anjeun dugi ka sabulan

Poly gel brand

Portable Polygel Nail Extension Design Show, Cocogkeun Alami Kuku Nah; Teu aya buru-buru nalika damel sareng poligel pikeun struktur.

Gél patung Poli merek Anyar Warna, ieu 24 warna,

Paling Jelas, Bodas Terang, Cahaya Pink, Jambul Panutup, Cover Peach, Warna Buligir sadayana aya dina Kumpulan Polygel ieu 

Aya langkung ti 200 warna dina Kumpulan Polygel kami kalebet warna Murni, warna Semi-transparan, Glitter, Warna Ngarobih Suhu, Warna Parobihan Cahaya, sareng langkung seueur warna anu ngagabung 

Kumaha nerapkeun New Color Brand Polygel - tip kuku bentukna sateuacan anu kaluar tina gél sareng nutupan sadaya kuku

Pikeun mastikeun anjeun nyiptakeun paningkatan impian kuku liar anjeun, turutan léngkah-léngkahna sakumaha di handap ieu jéntré 

Polygel mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun akrilik sareng anjeun tiasa ngalaksanakeunana SORANGAN

Tip:

1) Anggo slip pikeun ngawangun gel dina bentuk nali;

2) Bisi panas teuing nalika ngubaran, punten pasang kuku anjeun di gerbang lampu pikeun serval kadua heula;

3) Polygel kedah di file henteu soak

4) Boh gél atanapi Polandia tradisional di luhur PolyGel sayogi 

5) Bonder tiasa dianggo sateuacan Dasar warna Dasar jas pikeun mastikeun Extension Nail awét 

Bungkusan:

15gram / 30gram / 50gram polygel dina tabung, 18 pcs dina kotak, 12 kotak Master Master karton 

Label Merek Wasta, foil atanapi Percetakan layar pikeun tabung sayogi 

Kotak warna khusus / kotak kit wilujeng sumping 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim