Gél Lukisan

  • Professional/Top quality  Nail art drawing gel good for full color nail cover and nail drawing

    Profésional/Kualitas luhur gél gambar seni kuku alus pikeun panutup kuku warna pinuh sareng gambar kuku

    Profésional/Kualitas luhur gél gambar seni kuku alus pikeun panutup kuku warna pinuh sareng gambar kuku

    Ngaran produksi: Nail art drawing gél

    Ngaran Brand: Warna Anyar

    Nilai: 3ml, 5ml, 15ml, 30ml / pot lukisan gél

    Aplikasi: Lukisan Warna atanapi Gambar Seni Kuku

    Jenis: Gel UV

    Warna: Hideung Murni, Bodas, Beureum, Héjo, Konéng, Bulao, Ungu jeung saterusna leuwih ti 300 kelir

    Asal: Guangdong, Cina

  • Painting Gel

    Gél Lukisan

    Gél Lukisan Profesional Warna Anyar pikeun ngagambar Seni Kuku

    Ngaran produksi: Gél Lukisan

    Ngaran Brand: Warna Anyar

    Nilai: 3ml, 5ml, 15ml, 30ml / pot atanapi tabung

    Aplikasi: Lukisan Warna atanapi Gambar Seni Kuku

    Jenis: Gel UV

    Warna: Hideung Murni, Bodas, Beureum, Héjo, Konéng, Bulao, Ungu jeung saterusna leuwih ti 200 kelir

    Asal: Guangdong, Cina

BuletinTetep katala pikeun Apdet

Ngirim