Gél Lukisan

  • Painting Gel

    Gél Lukisan

    Gél Lukisan Profesional Warna Anyar pikeun gambar Seni Kuku  

    Ngaran Produksi: Lukisan Gél

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 3ml, 5ml, 15ml, 30ml / pot atanapi tube 

    Aplikasi: Lukisan Warna atanapi Gambar Seni Kuku 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Hideung murni, Bodas, Beureum, Ijo, Koneng, Biru, Ungu sareng sajabina langkung ti 200 warna

    Asalna: Guangdong, Cina 

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim