Gél Lukisan

Pedaran pondok:

Gél Lukisan Profesional Warna Anyar pikeun gambar Seni Kuku  

Ngaran Produksi: Lukisan Gél

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 3ml, 5ml, 15ml, 30ml / pot atanapi tube 

Aplikasi: Lukisan Warna atanapi Gambar Seni Kuku 

Tyep: UV Gel 

Warna: Hideung murni, Bodas, Beureum, Ijo, Koneng, Biru, Ungu sareng sajabina langkung ti 200 warna

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kauntungan :

1) Ramah lingkungan sareng kaséhatan, Henteu Bau sareng Highgloss Lemeskeun Gél Lukisan

2) Gampang dilarapkeun, Waktos Cure Pondok, 60an unggal Lapisan handapeun Lampu UV / LED, henteu aya rasa nyeri sareng Gel Panas Lukisan Panas

3) Teu aya tugas & gelembung, Teu ngaleutikan, konsistensi saé;

4) Gampang dilarapkeun, Lemes & tekstur lemes gél lukisan warna murni 

5) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun 

6) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar 

7) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM 

8) Brand Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos Jepang, AS, Inggris, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya Negara Euro.

9) Formula unik sareng nuansa pabrik kami

10) 9-gratis Gel Polandia  

Gél Lukisan Profesional tiasa dianggo pikeun palapis warna pinuh / murni sareng gambar Nail Art 

painting gel supply

Endah & Éndah Lukisan Gel Nail Art Drawing Show, Warna na murni, gél lemes sareng lemes 

Merk anyar ngagambar lukisan gél polish sayogi pikeun Nail Art Drawing sapertos Kembang, Kukupu, Animasi, Pola sanésna sareng pola 3D Sederhana 

Gél Lukisan Merk Anyar tiasa lami pikeun 21 dinten 

Pola Seni Kuku Anu Béda tiasa diciptakeun ku Artis Kuku terampil kalayan jinis sikat mulitple 

buy painting gel

 

Lukisan Gel gambar mangrupikeun Seni Kuku anu paling profesional di antara Art Decals / Stiker Nail, Kuku Splatter, seni Kuku Marmer Cai, Seni Kuku Stamping sareng Seni Kuku Digi Dunya  

Gél Lukisan Merk Warna Anyar Ngabantosan anjeun janten Artis Kuku paling propésional

Kumpulan warna pinuh Lukisan Lukisan Gél kalebet warna murni sareng warna hérang 

Painting gel

Tips:

Émut cap éta ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / palapis luhur atanapi lukisan gél salaku palapis warna lengkep;

Entong dioleskeun gél dina kulit atanapi kutikula

Upami beureum atanapi tanda réaksi ngarugikeun sanésna, lirénkeun langsung nganggo.

Terus pageuh diségel. Jaga cahaya panonpoe. 

Bungkusan:

3gram / 5gram / 8gram / 15gram / 30gram lukisan gél dina pot, 1 pcs / bubble bag, 48-72 pcs / PP bag, 1PP bag dipisahkeun ku karton, lapisan serval dina Master Carton 

Label Merek Wasta atanapi Percetakan layar pikeun pot sayogi 

Kotak warna khusus / kotak kit wilujeng sumping 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim