Gél Lukisan

Katerangan pondok:

Gél Lukisan Profesional Warna Anyar pikeun ngagambar Seni Kuku

Ngaran produksi: Gél Lukisan

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 3ml, 5ml, 15ml, 30ml / pot atanapi tabung

Aplikasi: Lukisan Warna atanapi Gambar Seni Kuku

Jenis: Gel UV

Warna: Hideung Murni, Bodas, Beureum, Héjo, Konéng, Bulao, Ungu jeung saterusna leuwih ti 200 kelir

Asal: Guangdong, Cina


Rincian produk

Kauntungannana :

1) Eco-friendly jeung kaséhatan, euweuh bauan jeung Highgloss Soak offGél Lukisan

2) Gampang diterapkeun, waktos Cure pondok, 60s unggal Lapisan handapeun UV / Lampu LED, henteu nyeri sareng Gél Lukisan Panas Low

3) Taya tugas & gelembung, No ngaleutikan, konsistensi alus;

4) Gampang diterapkeun, Lemes & lemes tékstur warna murni lukisan gél

5) Rojongan Palanggan sareng Logo Pribadi / Sesuaikeun Brand ngadegkeun

6) Rojongan Palanggan kalayan rumus anyar sareng pamekaran Warna Anyar

7) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

8) Brand Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos Jepang, AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro.

9) Rumus unik sareng nuansa ti pabrik urang

10) 9-bébas gél Polandia

Gél Lukisan Profesional tiasa dianggo pikeun palapis warna pinuh / murni sareng gambar Nail Art

painting gel supply

Éndah & Éndah Lukisan Gél Nail Art Drawing Show, Warna murni pisan, gél lemes sareng lemes

Lukisan Brand Anyar ngagambar gél Polandia sayogi pikeun Nail Art Drawing sapertos Kembang, Kukupu, Animual, Pola sanés sareng pola 3D Sederhana

Gél Lukisan Merek Anyar tiasa tahan salami 21 dinten

Pola Seni Kuku Geulis anu béda-béda tiasa diciptakeun ku Artis Kuku anu terampil sareng sababaraha jinis sikat

buy painting gel

 

Lukisan Gél gambar mangrupikeun Seni Kuku anu paling profésional diantara Decals / Stiker Nail Art, Kuku Splatter, Marmer CaiSeni kuku, Stamping Nail Art jeung Digi World Nail Art

Gél Lukisan Merek Warna Anyar Ngabantosan Artis Kuku anu paling profésional

Koléksi lengkep Gél Lukisan Brand Warna Anyar kalebet warna murni sareng warna glitter

Painting gel

Tips:

Émut pikeun nutupan ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / lapisan luhur atanapi lukisan gél dianggo salaku palapis warna pinuh;

Ulah nerapkeun gél dina kulit atawa kutikula

Upami aya kemerahan atanapi tanda-tanda réaksi ngarugikeun anu sanés, lirén pamakean langsung.

Tetep pageuh disegel.Jauhkeun tina cahya panonpoé.

bungkusan:

3gram / 5gram / 8gram / 15gram / 30gram lukisan gél dina pot, 1pcs / kantong gelembung, 48-72pcs / kantong PP, kantong 1PP dipisahkeun ku kardus, lapisan serval dina Master Carton

Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun pot sayogi

kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim