Warna murni buligir Soak off Gel Polandia

Pedaran pondok:

Warna Murni buligir Soak off Gel Polandia pikeun Manicure kahirupan sadidinten 

Ngaran Produksi: Warna murni Buligir Soak off Gel Polandia 

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 8ml, 15ml dina botol 

Aplikasi: Palapis Warna Daily Nail Art 

Tyep: UV Gel 

Warna: Nuansa Buligir    

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kauntungan :

1) Kumpulan Warna Murni buligir, éta tahan lami salami sasasih Soak off Gel Polandia 

2) Caang Endah 

3) Beunghar pigménna 

4) Warna murni buligir Soak off konsistén Gel Polandia, lemes, lemes sareng gampang dilarapkeun 

5) Heath pikeun awak urang, vegan sareng kakejaman gratis

6) Gél ngagosok gampang dicabut 

7) Ogé ngubaran 60-an handapeun 36v atanapi 48v Led sareng lampu UV 

8) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun 

9) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar

10) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM 

11) Brand Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos USA, UK, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya Negara Euro 

12) Formula unik sareng nuansa pabrik kami 

13) 10-gratis Gel Polandia 

Kelir nétral pikeun manikur Semi-permanén panas pikeun kahirupan Sadidinten sareng usum naon waé ---- Warna Murni buligir Soak off Gel Polandia

 Sareng 1500+ warna anu béda dina saham pikeun anjeun pilih, Langkung Warna / rumus ngiringan dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun 

nail gel newcolor

Kelir buligir murni buligir soak off Desain Polandia kuku kuku 

beige sheer, beige light, beige-brown, Pinkish-Nude, Sheer Nude, mocha brown, khaki, alami sareng supa warna sadayana aya dina kumpulan ieu, cocog pikeun Sedeng, Zaitun, Adil, Cahaya sareng Unggal Nada Kulit

Kumaha nerapkeun Caramel Color Gel Polandia

1. Nyiapkeun kuku ku cara ngabentuk, Beberesih permukaan piring kuku sakumaha rutin 

2. Larapkeun Lambang Basis Anyar Merk Basis kalayan lapisan, diubaran pikeun 60an handapeun lampu LED / UV;

3. Larapkeun lapisan Nude Pure Colours Soak off Gel Polandia, Émut ka tutup éta ujung kuku; Cageurkeun pikeun 60an handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

4. Larapkeun lapisan kadua Warna buligir Murni Ngalenyepan gél Polandia, Cureureuh 60an handapeun 48V / 36V LED / lampu UV deui;

5. Larapkeun jaket luhur Gloss atanapi biaya top Matt, Cure salami 60S;

6. Gosok permukaan jas luhur ku Cleanser.

Tip:

Émut cap éta ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / lapisan luhur atanapi Warna Murni buligir Soak off Gel Polandia;

Matt sareng Gloss effection sadayana saé;

Entong dioleskeun gél dina kulit atanapi kutikula

Upami anjeun hoyong gél langkung awét dina kuku, lapisan bonder ipis tiasa dilarapkeun sateuacan jas dasar 

Bungkusan:

5 gram / 8gram / 15 gram dina botol, 48 pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras dina Master Carton 

Label Merek Wasta atanapi Percetakan layar pikeun botol sayogi 

Kotak warna khusus / kotak kit wilujeng sumping 

Karton henteu ngan ukur ku inpormasi konsumén 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim