Uv gél kuku supplier Polandia pikeun panon ucing gél


In ngagosok gél kukupasar, aya rupa bédagél kuku UV , Dinten ieu hayu urang ngobrol ngeunaangél cat kuku panon ucing, kalayan penampilan anu unik, éta tetep populer ku para nasabah.

supply Cat Eyes UV Gel

Naon anuCat panon ucing kuku gél Polandia ?

Upami anjeun hoyong ngalakukeun manikur panon ucing, anjeun kedah nganggo khususngagosok gél kuku : Cats panon kuku gél Polandia, Sakumaha ngaranna nunjukkeun, éta kawas panon ucing urang, nu bisa nembongkeun lampu béda jeung kalangkang dina parobahan cahaya, sarta éta kawas opal lamun dilarapkeun kana leungeun.Gél panon ucingmangrupakeun téhnologi anyar diturunkeun tinagél ngagosok kuku.bubuk magnét dinagél panon ucingbakal diserep jeung dikumpulkeun dina aksi magnet.Dina pantulan cahaya, pita cahaya sapertos murid panon ucing muncul, nyaéta, pantulan anu sempit sareng terang muncul dina permukaan.

Seni kukungagosok gél panon ucingalat persiapan:

Cat Eyes Gel polish supplier

 

Léngkah-léngkah:

1. Larapkeun Primer kana kuku dipangkas.

2. Paké mesin phototherapy pikeun 30-60 detik (waktu mesin phototherapy béda rada béda, tingal hambalan ieu "caangan" sanggeus sagala operasi di handap).

3. Saatos nerapkeun lapisan kahiji tinagél panon ucingdina paku, hurungkeun lampu.

4. Larapkeun kaduapanon ucing gel.

5. Paké magnet husus pikeun nempatkeun 5-10 mm luhureun paku jeung antosan 10-20 detik.

6. Sanggeus ngabandungan bentukna, geura hurungkeun lampuna.

7. Sikat segel dina manicure panon ucing rengse tur nyaangan eta.

8. Saatos operasi di luhur réngsé, manikur panon ucing réngsé.

 UV gel cat eye nail

kageulisan warna anyar mangrupakeun produsén profésional pikeunproduk gél kuku panon ucing, kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman dinaproduk kuku gélwidang pikeun supplying kualitas luhur produk kuku gélpikeun klien global, salawasna tetep dina pikiran nu klien nu harta urang, sangkan salawasna nyieun usaha pangalusna kami pikeun ngahasilkeun kaluar kualitas pangalusna.gél kuku UVproduk pikeun pasar klien.Ningali maju ka gawé bareng anjeun!


waktos pos: Apr-16-2022

BuletinTetep katala pikeun Apdet

Ngirim