Warta

  • Léngkah-léngkah kuku panon ucing

    Nunjukkeun Léngkah-léngkah kuku panon ucing di handap pikeun anjeun: Lem panon ucing mangrupikeun produk anu ditingkatkeun tina kuku. Bubuk magnét ditambihkeun kana gél panon ucing, anu tiasa ngawangun pangaruh band cahaya saatos dipantulkeun ku cahaya, anu katingalina mirip sareng opal. Léngkah-léngkah kuku panon ucing: ...
    Maca deui
  • Naon prosedur anu leres pikeun seni kuku kuku?

    Modifikasi Mimiti nganggo file standar pikeun motong kuku kana bentuk anu didesain, teras perhatoskeun ujung kuku kanggo ngaleungitkeun sareng ngabersihkeun ramo ku file bolu pikeun nyegah lem kuku anu nempel kana ramo jari sareng nyababkeun kuku tip pikeun gancang naék turun. ...
    Maca deui
  • Naon anu kedah dipésér pikeun seni kuku nyalira?

    Seueur rerencangan parantos nancebkeun salon sababaraha kali, sareng aranjeunna sadayana ngagaduhan ide ngadamel kuku di bumi. Janten naon anu anjeun kedah mésér pikeun ngadamel kuku nyalira? Alat anu kedah dipésér dibagi kana dua kategori di dieu, hayu urang tingali mana pakakas anu anjeun kedah mésér pikeun seni kuku. ...
    Maca deui
  • Beda antara kuku gel kuku sareng minyak kuku

    Ayeuna, seni kuku biasana produk fototerapi. Ngandung gél cat kuku, gél keusikan, gél dicét, leutak ukiran, sareng sajabana Éta kedah garing ku mesin terapi. Mesin fototerapi Cat kuku gél sareng minyak kuku dina kategori phototherapy henteu sami. Anu parantos disebatkeun n ...
    Maca deui
  • Pangawatesan Polandia Kuku kuku

    Polandia gél kuku henteu ngabahayakeun awak, janten anjeun tiasa ngagunakeunana kalayan percaya diri. Lem kuku Polandia bénten sareng minyak kuku sabab henteu volatil sareng bakal ngawangun pilem sapertos plastik handapeun radiasi ultraviolét. Komponén utama kuku kuku nyaéta résin dasar, photoinitiator, sareng sababaraha rupa ...
    Maca deui
  • Naha Polandia gél kuku ngabahayakeun awak manusa?

    Polandia gél kuku henteu ngabahayakeun awak, janten anjeun tiasa ngagunakeunana kalayan percaya diri. Gél kuku semu béda tina kuku kuku kusabab éta henteu stabil sareng bakal ngawangun pilem sapertos plastik handapeun radiasi ultraviolét. Komponén utama kuku kuku nyaéta résin dasar, photoinitiator, sareng sababaraha rupa ...
    Maca deui
  • Naon seni paku panon ucing? Kumaha cara nganggo magnet kuku kuku ucing?

    Naon seni paku panon ucing? Soca ucing ngagosok kuku, sapertos namina, didamel siga panon ucing. Éta tiasa nunjukkeun cahaya sareng bayangan anu bénten-bénten dina robahan cahaya, sareng ibarat opal dina panangan kanggo narik perhatian. Saderek alit anu resep ngadamel seni kuku tiasa nyobian. Barina ogé, th ...
    Maca deui
  • Ngeunaan gél kuku dina sababaraha jinis sareng nyimpen kalayan leres

    Aya seueur pisan jinis kuku, janten kade ulah salah ngagunakeun Polandia gel gel anu bénten sareng minyak kuku. Polandia minyak kuku ukur kedah garing, tapi Polandia kuku gél kedah disorot. Polandia minyak kuku tiasa diusap nganggo remover kuku, sareng gel kuku ...
    Maca deui
  • Gél éksténsif kuku sareng irisan kuku

    Naon bédana antara gel penyambutan kuku sareng keureut kuku? Kuku biasa didamel tina kuku buatan, anu dilarapkeun kanggo nambalan. Métode ngolah khusus dibagi kana tambalan lengkep sareng satengah tambalan. Satengah tambalan rada langkung rumit tibatan tambalan pinuh. Pikeun ngalegaan kuku, ...
    Maca deui
  • Kumaha carana nganggo magnet kuku kuku panon ucing pikeun nyiptakeun kuku menawan?

    Seni kuku kuku panon ucing mangrupikeun gaya seni kuku anu populér, anu kasohor pisan di kalangan awéwé ngora. Cat kuku kuku panon ngajadikeun pangaruh sapertos panon ucing. Janten, kumaha cara nganggo magnet kuku kuku ucing? Naon bedana Polandia kuku panon ucing sareng kuku umum? Hayu urang candak ...
    Maca deui
  • Kumaha jalan gél kuku éksténsif teu nganggo kertas?

    Seueur budak awéwé ngagaduhan kuku anu pondok sareng alit, sareng jinisna henteu saé pisan, nunjukkeun cara ngalakukeun panyambung kuku: Léngkah 1: Persiapan 1. Potong heula ranjang kuku anjeun. Ati-ati. Saatos motong, kuku anjeun bakal katingali langkung saé. Tapi ati-ati pikeun henteu motong kadua sisi kuku, antosan dugi ka ...
    Maca deui
  • Kumaha cara miceun kuku gel langkung gancang tina kuku anjeun?

    Bungkus gél cat kuku sami sareng kuku kuku tradisional, sareng éta langsung dioperasikeun ku sikatna nyalira. Nanging, kusabab kuku kuku tiasa diubaran ku cahaya, bagian luar botol kuku kuku kedah dicét kanggo nyegah panularan cahaya. Éta henteu-toksik, henteu bau sareng envir ...
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim