Neon Warna Gél Polandia

Pedaran pondok:

Warna-warna Neon Gél Kuku Polandia Ti Pabrik Cina

Ngaran Produksi: Neon Color Gel Polandia 

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 5ml, 8ml, 15ml / botol 

Aplikasi: Palapis Warna Neon 

Tyep: UV Gel 

Warna: Neon Green, Neon Pink, Neon Blue, Neon Red, 48+ warna sayogi    

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kauntungan :

1) Ramah lingkungan sareng kaséhatan, Gel Bélang Tanpa Bau 

2) waktos Cure Short - 60s unggal Lapisan 

3) gloss tinggi, euweuh tugas & gelembung, konsistensi alus Neon Warna Gél Polandia 

4) Gél gampang dilarapkeun, viskositas tengah, sinyalna lengkep, lemes sareng lemes cukup.

5) Teu Chip, Teu nyusut, awét salami 21 dinten

6) 1500+ warna séjén sayogi pikeun dipilih 

7) Rupa-rupa jinis ceritivecation pikeun pasar lokal luar negeri, sapertos MSDS, ISO9001, GMPC, FDA, CPSR sareng sajabana

Ngadukung Merek Wasta:

1) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun 

2) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar 

3) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM 

4) Develope rumus anu unik, nuansa cocog sareng pabrik kami 

Profésional Neon Color Gel Nail Polandia 

Dina kumpulan warna Neon lengkep, Langkung ti 48 warna 

Neon nail Gel Polish

Neon Lemon warna konéng Cahaya nepi ka usum panas anjeun 

Bikini Neon Colour, Jumping Fire dina paku anjeun 

Kumaha nerapkeun Neon Color Gel Polandia 

1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beberesih permukaan piring kuku;

2. Larapkeun Lambang Basis Anyar Merk Basis kalayan lapisan, diubaran pikeun 60an handapeun lampu LED / UV;

3. Larapkeun lapisan Neon Color Gel, Émut ka tutup éta ujung kuku; Cageurkeun pikeun 60an handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

4. Larapkeun lapisan kadua Neon Warna Gel, Cure pikeun 60an handapeun 48V / 36V LED / UV lampu deui;

5. Larapkeun jaket luhur Gloss atanapi biaya top Matt, Cure salami 60S;

6. Gosok permukaan jas luhur ku Cleanser.

Perhatosan:

Émut cap éta ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé palapis dasar / luhur atanapi Palapis Warna Neon;

Matt sareng Gloss effection sadayana saé;

Ku ngagabungkeun warna Neon anu béda pikeun Nyiptakeun desain parobahan bertahap sayogi sareng pikaresepeun 

Bungkusan:

5 gram / 8gram / 15 gram dina botol, 48 pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras dina Master Carton 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim