Warna Nebula Gel Polandia Aurona glitter Chameleon glitter kuku gél Anggun sareng elegan gaya kuku manikur

Katerangan pondok:

Warna Nebula Gel Polandia Aurona glitter Chameleon glitter kuku gél Anggun sareng elegan gaya kuku manikur

Ngaran produksi: Nebula gél Polandia

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: Glitter Nail art

Jenis: UV gél ngagosok kuku

Warna: 36+ warna

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    Kauntungannana :

    1) tahan lila pikeun sabulan Soak off gél Polandia

    2) Anggun sareng elegan gaya kuku manikur nebula

    3) glitter pinuh / ketebalan, gampang diterapkeun

    4) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    5) Gél Polandia gampang dipiceun

    6) Muhun kapok pikeun 30s-60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    7) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    8) 10 bebas gél Polandia 

     Sareng 2000+ warna anu béda dina stok pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus anu gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

     

    Rojongan Brand ngaropéa

    1) Rojongan Privated logo bungkusan ngaropéa

    2) Rojongan ngaropéa rumus anyar jeung Warna Anyar

    3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    Nebula / Chameleon / Aurona glitter effection nail art, Awesome Warna gél Polandia

    1620999306(1)

    Koléksi cat kuku gél Nebula Warna lengkep kalebet 36 Nebula Shades, Larapkeun gél UV warna hideung salaku lapisan warna gél latar, ngajantenkeun langkung menawan !!!

    Aurona glitter gel polish

    Chameleon Gel polish

    Nebula color gel polish

    Nebula Gel Polish

    Nebula glitter gel polish

    Semir gél glitter pinuh ----- Manicure Chameleon kelas luhur / Supper Classy Chameleon

    Koléksi Glitter gél Polandia lengkep gaduh warna 300+

    Kumaha Nyiptakeun gaya seni Nail Nebula ---- terapkeun waé salaku warna murni normal, nempatkeun gél UV warna hideung salaku gél palapis latar langkung endah.

    1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beungeut bersih piring kuku sakumaha rutin

    2. Larapkeun Warna Anyar Brand Base Coat kalawan lapisan a, tamba pikeun 60s handapeun LED / lampu UV;

    3. Larapkeun lapisan Nebula Soak off gél Polandia, Inget cap nu ujung kuku;Ubar pikeun 60s handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

    4. Larapkeun lapisan kadua Aurona Soak off gél Polandia, Cure pikeun 60s handapeun 48V / 36V LED / lampu UV deui;

    5. Larapkeun Gloss top coat, Cure pikeun 60S;

    6. Scrub beungeut top coat ku Cleanser.

    apply gel polish

    Kami ngembangkeun sadaya koleksi palapis gél Nebula kelas luhur sareng kualitas tuangeun ieu di pabrik kami, janten rumus profésional nyiptakeun / campuran warna / ngeusian / ngolah bungkusan khusus.

     

    Gel Polish Factory

    Bungkusan (OEM / ODM pesenan, Disesuaikeun Nebula Gél Polandia Bulk Pack pesenan anu ditarima):

    5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

    kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

    Karton henteu ngan ukur gaduh inpormasi palanggan

    Packaging for gel polish

    Tip:

    Émut pikeun nutupan ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / lapisan luhur atanapi Glitter / warna murni Soak off Gel Polandia;

    Matt sareng Gloss effection sadayana alus;

    Ulah nerapkeun gél dina kulit atawa kutikula

    Upami anjeun hoyong gél langkung awet dina kuku, lapisan ipis bonder tiasa diterapkeun sateuacan base coat

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim