Nail Extension Gél teuas & fléksibel & gampang nyieun struktur ti supplier profésional

Katerangan pondok:

Ngaran produksi: Nail Extension gél

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 15ml, 30ml, 50ml / tube

Aplikasi: extension kuku, pembina, Patung, struktur nyieun jeung kuku nguatkeun

Jenis: Gel UV

Warna: bodas caang, jelas, softwhite, pink, peach, panutup pink jeung Peach sarta séjén 105+ kelir sadia

Asal: Guangdong, Cina


Rincian produk

1609589921(1)

Gél extension kuku teuas & fléksibel & gampang nyieun struktur ti supplier Polandia gél profésional

Keunggulan Nail Extension Gel kami:

1) Eco-friendly jeung kaséhatan, euweuh bauan;

2) Salaku gél teuas, Ieu gampang dilarapkeun salaku jieunan Nail Extension, Short Cure waktos, 60s unggal Lapisan, teu nyeri jeung low polygel panas.

3) High transparan, euweuh tugas & gelembung, konsistensi alus

4) Gampang dilarapkeun, plastictiy alus, leuwih fléksibel tapi kuat, torek ti pembina gél & Acrylic gél

5) Rojongan Palanggan sareng Logo Pribadi / Sesuaikeun Merek

6) Rojongan Palanggan kalayan rumus anyar sareng pamekaran Warna Anyar

7) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

8) Polygel Brand Warna Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro.

9) Rumus unik sareng nuansa ti pabrik urang

10) 10-poligél bébas

11) Goyangkeun kuku rasa alami anjeun dugi ka sabulan

 

 Nail Extension Gel Design Show ----Color Extension Gel Cocog Natural Nail Well; Teu aya rurusuhan nalika damel sareng poli gél pikeun struktur sapertos anu cukup teuas.

 

polygel jelas transparan kawas kristal, gampang pikeun urang nerapkeun sagala warna Polandia gél luhureun éta sarta alus pikeun sagala desain kuku nyieun.

Clear polygelStructure Gel

 

Warna anu dicitak, warna bodas sareng warna lampu anu sanés cukup opak, saé pikeun urang nyiptakeun Extension Nail Perancis.

 

Poly UV gel French White Polygel

 

nail lengthen gel

 

Gél extension warna --- Koleksi extension kuku jieunan total gaduh 108 kelir dina hadir kaasup semi-transparan, warna lampu opaque, bodas, jelas, warna glitter jeung saterusna, leuwih kelir anu gabung dina

Polygel color

Nail Extension Gel

 

 

Gél extension kukuAplikasi --- tips kuku pra-ngawangun nu dijieun sagemblengna kaluar tina gél jeung nutupan sakabéh kuku

Pikeun mastikeun yén anjeun nyiptakeun paningkatan impian kuku paling liar anjeun, tuturkeun léngkah-léngkah sapertos di handap ieu

Polygel mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun akrilik atanapi gél pembina sareng anjeun tiasa ngalakukeunana SENDIRI

 

Tip:

1) Paké slip kana bentuk gél dina bentuk nali;

2) Bisi panas teuing salila curing, mangga nempatkeun kuku Anjeun sabudeureun gated lampu pikeun serval kadua munggaran;

3) Polygel kedah dicabut sareng henteu soak

4) Boh gél atawa Polandia tradisional leuwih luhureun PolyGel nu sadia

5) Bonder tiasa dianggo sateuacan jas dasar Warna Anyar pikeun mastikeun Extension Nail tahan lama

bungkusan:

15gram / 30gram / 50gram polygel dina tabung, 18pcs dina kotak, 12 kotak Master Carton

Label merek swasta, foil atanapi percetakan layar pikeun tabung sayogi

kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim