Koléksi warna gél warna macaron

Pedaran pondok:

Usum usum semi koleksi warna gel gél Macaron ti Panyekel Cina profesional

Ngaran Produksi: Macaron warna gel polish 

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 8ml, 15ml dina botol 

Aplikasi: Palapis Warna Manikur 

Jenis: UV Gel 

Warna: Warna Marcaron  

Asalna: Guangdong, Cina 


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

     

    1) Palapis warna Kuku Seni warna lengkep, Pelenyepan Gel Polandia ieu awét salami 21 dinten;

    2) Cahaya endah, henteu koneng robih;

    3) Gel Nail Polandia konsistén, lemes, lemes sareng gampang dilarapkeun;

    4) Heath pikeun awak urang, vegan sareng kakejaman gratis palapis warna ;

    5) Ogé kapok pikeun 30s -60s ku 36v atanapi 48v Led sareng lampu UV;

     

    Macaron gel polish 1 Macaron gel polish collection 2  Macaron gel polish collection 3

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Éndah & Imut lampu Konéng / Aurora / Warna biru laut / Tenang Wave / Oxy Seuneu / Lemon Sherbet kuku seni palapis warna 

     

    Macaron UV gel  Manicure 3 Macaron UV gel  Manicure Macaron UV gel  Manicure 1

     

     

    Kumaha nerapkeun koleksi Sampel warna gel Sampurna Macaron 

    1 lapisan dasar lapisan —Dua lapisan warna usum Macaron Spring - 1 lapisan jaket luhur, diubaran handapeun lampu 30-60an kanggo masing-masing Paku gél kuku Polandia

    Macaron UV gel  Manicure apply 1

     

     

    Tilu léngkah Gél 

    Macaron UV gel  Manicure  apply 2

     

    Macaron UV gel  Manicure  apply

    Perusahaan seni kuku Brand anyar ngadukung palanggan kalayan barang gél kuku ngarobih 

    1) Ngadukung Palanggan nganggo Logo wasta / Ngadamel Brand ngadegkeun. Kumaha carana ngadamel bungkusan logo swasta? Pencetakan khusus 5ml, 8ml atanapi 15ml botol atanapi lable

     

    UV gel privated brand logo bottle

    2) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar

    3) Ngarojong jasa barang seni kuku OEM, ODM sareng OBM Manicure

     

    Tips:

    Émut cap éta ujung kuku pikeun unggal palapis, naon dasar / lapisan luhur atanapi palapis warna;

    Entong ngempelkeun uv gel dina kulit atanapi kutikula;

    Upami anjeun hoyong gél langkung awét dina kuku, lapisan bonder / primer ipis tiasa diterapkeun sateuacan warna dasar merk dasar

     

    Brand Brand Nail Polandia Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya nagara Euro. Aya langkung ti 1500 warna anu sayogi, gél manikur lengkep kalebet lapisan warna semir gel, mantel dasar, jas top gél panon ucing, gél platinum, gél gel ngagurilap, gél Macaron, gél seni kuku lukisan, gél pembina, gél éksténsif kuku, gél ngarobih warna, gél mindahkeun foil, gél mindahkeun sareng sajabina.

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim