És Téh Kristal warna Gél Kuku Polandia

Pedaran pondok:

Kumpulan warna semi-transparan propésional Gel Nail Polandia És Téh Kristal / Jelly / Kumpulan warna Inten

Ngaran Produksi: Ice Tea Crystal color Gel Nail Polish

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 8ml, 15ml dina botol  

Aplikasi: Palapis Warna  

Tyep: UV Gel 

Warna: 18 warna

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kumaha bentukna és warna gel És Téh? 

Kauntungannana Gél Brand Anyar:

1) Palapis warna Kuku Seni semi-transparan, Pelenyepan Gel Polandia ieu awét salami 21 dinten

2) Cahaya endah, henteu koneng robih

3) És Téh Kristal warna Gel Nail Polandia nyaéta konsistén, mulus, lemes sareng gampang dilarapkeun

4) Heath pikeun awak urang, palapis warna vegan sareng kakejaman 

5) Gél ngagosok gampang dicabut

6) Sumur ubar pikeun 30an handapeun 36v atanapi 48v Led sareng lampu UV

7) Brand Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos USA, UK, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya Negara Euro.

8) Formula unik sareng nuansa pabrik kami

9) 9-gél Polandia bébas

10) Lian ti langkung ti 1500 warna anu sayogi

Pangrojong mérek gél swasta:

1) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun

2) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar

3) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM

Nail Polish

Profesional Crystal / Jelly Ice tea warna Gel Nail Polandia ti Cina UV Gel Factory kalebet warna Transparan sareng warna Semi-Transparan 

Ku dilarapkeun siga kuku ture anjeun nganggo gaya Inten nutupan

Semi transparan -Brown / kopi / abu / anggur beureum / mustard héjo / warna ungu entéh saé pisan kanggo usum antorn, Sareng aranjeunna pikeun nyiptakeun warna natrual atanapi elegan Manicure 

Naha urang ngembangkeun / nerapkeun koleksi lapisan warna És Anyar ieu?

Spésil pikeun usum Panas sareng Usum Autumn; Warna kuku semu coklat semu cahaya, sapertos téh tiris khusus, tiis pikeun usum panas;

Ku ngalukis kembang sareng ornamén di luhur atanapi handapeun palapis warna transparan, Tekstur ningkat pisan; desain seni kuku kuno Roma / kuno / istana anu dipikaresep ku anjeun 

Kumaha nerapkeun warna Sampurna semi-transparan Gel Nail Polandia

1. Nyiapkeun kuku ku cara ngabentuk, Beberesih permukaan piring kuku sakumaha rutin 

2. Larapkeun Lambang Basis Anyar Merk Basis kalayan lapisan, diubaran pikeun 60an handapeun lampu LED / UV;

3. Larapkeun lapisan Buligir Semi-transperant buligir Soak off Gel Polandia, Émut ka tutup éta ujung kuku; Cageurkeun pikeun 30an handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

4. Larapkeun lapisan kadua Warna buligir Semi-transperant Soak off Gel Polandia, Cureuh 30-an handapeun 48V / 36V LED / UV lampu deui;

5 Lukisan Kembang, nyiptakeun pola mekar, lem inten atanapi nerapkeun seni kuku desgin anu sanés katingal langkung saé;

6. Larapkeun jaket luhur Gloss atanapi biaya top Matt, Cure salami 60S;

7. Gosok permukaan jas luhur ku Cleanser.

Tip:

Émut cap éta ujung kuku pikeun unggal palapis, naon dasar / lapisan luhur atanapi Semi-transparan Gel Kuku Polandia;

Entong dioleskeun gél dina kulit atanapi kutikula

Upami anjeun hoyong gél langkung awét dina kuku, lapisan bonder / primer ipis tiasa diterapkeun sateuacan warna dasar merk dasar 

Bungkusan:

5gram / 8gram / 15gram Polandia gél dina botol, 48 pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras dina Master Carton 

Label Merek Wasta atanapi Percetakan layar pikeun botol sayogi 

Kotak warna khusus / kotak kit wilujeng sumping 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim