Glitter gél Polandia Warna glitter classy beureum / sliver / emas / hideung / hejo glitter gél cat kuku

Katerangan pondok:

Glitter gél Polandia Warna glitter classy beureum / sliver / emas / hideung / hejo glitter gél cat kuku

Ngaran produksi: glitter gél Polandia

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: Bling Nail art

Jenis: UV gél ngagosok kuku

Warna: warni

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    Kami ngembangkeun sadayana koleksi Glitter gél polish ieu di pabrik kami, janten rumus profésional nyiptakeun / campuran warna / ngeusian / pamrosésan bungkusan khusus.

    Gel Polish Factory

    Kauntungannana :

    1) Classy koleksi pinuh glitter kelir gél Polandia anu avaiable

    2) Super Shinny glitter gél ngagosok kuku, effection shinny lila langgeng

    3) Pinuh / Kandel / Leupas / Chunky glitter, gampang diterapkeun

    4) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    5) Gél Polandia gampang dipiceun

    6) Muhun kapok pikeun 30s-60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    7) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    8) 10 bebas gél Polandia 

     Sareng 2000+ warna anu béda dina stok pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus anu gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

     

    Rojongan Brand ngaropéa

    1) Rojongan Privated logo bungkusan ngaropéa

    2) Rojongan ngaropéa rumus anyar jeung Warna Anyar

    3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    Pérak / Emas / Beureum / Biru / Mawar Emas / Pink / Hideung glitter gél polish koleksi glitter, bling bling vivid nail art / manicure

    supply shimmer gel polish

    Konsistensi nice jeung kualitas kelas luhur glitter gél Polandia ----- glitter pinuh, pérak / emas / beureum jeung leuwih kelir validable, Happy Festival glitter kelir !!!

     Christmas glitter gel polish

    Christmas red platinum gel polish

    Black Glitter gel polish

     

    Champine gel polish

    platinum gel polish

    elegent Blue platinum gel

    Red platinum gel polish

    purple gel polish

    platinum gel

     

    Seni kuku gél bling bling bling anu jelas, Mekar 2021 glitter gél!

     

    Kumaha nerapkeun Glitter Gél ​​Polandia ---- ngan nerapkeun éta salaku gél warna murni normal atanapi creat desain naon wae sakumaha senang anjeun

    1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beungeut bersih piring kuku sakumaha rutin

    2. Larapkeun Warna Anyar Brand Base Coat kalawan lapisan a, tamba pikeun 60s handapeun LED / lampu UV;

    3. Larapkeun lapisan Glitter Soak off gél Polandia, Inget cap nu ujung kuku;Ubar pikeun 60s handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

    4. Larapkeun lapisan kadua Glitter Soak off gél Polandia, Cure pikeun 60s handapeun 48V / 36V LED / lampu UV deui;

    5. Larapkeun Gloss top coat, Cure pikeun 60S;

    6. Scrub beungeut top coat ku Cleanser.

    apply gel polish

    Tip:

    Émut pikeun nutupan ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / lapisan luhur atanapi Glitter / warna murni Soak off Gel Polandia;

    Matt sareng Gloss effection sadayana alus;

    Ulah nerapkeun gél dina kulit atawa kutikula

    Upami anjeun hoyong gél langkung awet dina kuku, lapisan ipis bonder tiasa diterapkeun sateuacan base coat

    bungkusan (OEM / ODM gél urutan Polandia anu ditarima):

    5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

    kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

    Karton henteu ngan ukur gaduh inpormasi palanggan

    Packaging for gel polish

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim