Gél Polandia

  • Macaron color gel polish collection

    Koléksi warna gél warna macaron

    Usum usum semi koleksi warna gel gél Macaron ti Panyekel Cina profesional

    Ngaran Produksi: Macaron warna gel polish 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Manikur 

    Jenis: UV Gel 

    Warna: Warna Marcaron  

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Color Gel Polish

    Warna Gél Polandia

    Catamel Warna Gel Gél salaku warna warna usum haneut

    Ngaran Produksi: Warna Gel Polandia

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Manikur 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Warna Karamel  

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Ice Tea Crystal color Gel Nail Polish

    És Téh Kristal warna Gél Kuku Polandia

    Kumpulan warna semi-transparan propésional Gel Nail Polandia És Téh Kristal / Jelly / Kumpulan warna Inten

    Ngaran Produksi: Ice Tea Crystal color Gel Nail Polish

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol  

    Aplikasi: Palapis Warna  

    Tyep: UV Gel 

    Warna: 18 warna

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Neon Color Gel Polish

    Neon Warna Gél Polandia

    Warna-warna Neon Gél Kuku Polandia Ti Pabrik Cina

    Ngaran Produksi: Neon Color Gel Polandia 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 5ml, 8ml, 15ml / botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Neon 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Neon Green, Neon Pink, Neon Blue, Neon Red, 48+ warna sayogi    

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Nude Pure  Colors Soak off Gel Polish

    Warna murni buligir Soak off Gel Polandia

    Warna Murni buligir Soak off Gel Polandia pikeun Manicure kahirupan sadidinten 

    Ngaran Produksi: Warna murni Buligir Soak off Gel Polandia 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna Daily Nail Art 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Nuansa Buligir    

    Asalna: Guangdong, Cina 

  • Red Colors Gel Nail Polish

    Warna Beureum Gél Kuku Polandia

    Sampurna Perayaan Warna Beureum Gel Kuku Polandia pikeun Usum Liburan

    Ngaran Produksi: Warna Beureum Gél Kuku Polandia

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 8ml, 15ml dina botol 

    Aplikasi: Palapis Warna 

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Warna beureum / Warna beureum kalayan ngagurilap endah  

    Asalna: Guangdong, Cina 

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim