Mindahkeun foil

  • Foil Transfer

    Mindahkeun foil

    Gampang nerapkeun Foil Transfer Gel pikeun manicure kuku kalayan sababaraha jinis pola foil sticker

    Ngaran Produksi: Foil Transfer Gel 

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 5ml, 8ml, 15ml / botol 

    Aplikasi: Transfer Pola foil  

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Jelas

    Viskositas: Viskositas Tengah

    Asalna: Guangdong, Cina 

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim