Transfer Foil

  • Foil Transfer

    Transfer Foil

    Gampang nerapkeun Foil Transfer Gel pikeun manikur kuku sareng sababaraha jinis stiker foil pola

    Ngaran produksi: Foil Transfer gél

    Ngaran Brand: Warna Anyar

    Nilai: 5ml, 8ml, 15ml / botol

    Aplikasi: Transfer Pola Foil

    Jenis: UV Gel Polandia

    Warna: Jelas

    Viskositas: Viskositas Tengah

    Asal: Guangdong, Cina

BuletinTetep katala pikeun Apdet

Ngirim