Mindahkeun foil

Pedaran pondok:

Gampang nerapkeun Foil Transfer Gel pikeun manicure kuku kalayan sababaraha jinis pola foil sticker

Ngaran Produksi: Foil Transfer Gel 

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 5ml, 8ml, 15ml / botol 

Aplikasi: Transfer Pola foil  

Tyep: UV Gel 

Warna: Jelas

Viskositas: Viskositas Tengah

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kauntungan :

1) Pola stiker foil panutup lengkep / Pinuh gampang ditransferkeun ku hiji waktos 

2) Jelas sareng henteu aya parobahan konéng 

3) kapok 30S handapeun 36V atanapi 48V lampu UV 

4) Henteu bau, Sehat pikeun awak urang, bébas vegan sareng kakejaman

5) Gél Polandia Anyar Warna Merk sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos USA, UK, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya Euro Country.

6) Formula unik sareng nuansa pabrik kami 

7) 9-gél Polandia bébas 

Dukungan Brand Privide:

1) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM 

2) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun 

3) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar 

4) Ngadukung Pesenan Bulk Pack 

Profésional foil Transfer Gel Polandia gampang mindahkeun sababaraha jinis foil Pola 

Foil Transfer Gel

Anyar Warna Brand Nail Foil Transfer Gel tiasa dianggo dina permukaan kuku buatan sareng alam, damel babarengan sareng warna gel polish. Portabel pikeun Manikur 

Foil Sticker Set, 10desain kanggo unggal sét. Desain pola ratusan serval sayogi kaasup kembang foil / Foil Sanggama / Foil hologram / Kupu-kupu Foil / Pola Festival foil / lOVE foil sareng sajabina 

Naha urang hoyong nganggo gel transfer foil tapi henteu stamping gel 

Unik sareng multi-diménsi, sayogi dina sababaraha warna, pola sareng corak logam, foil parantos janten alternatif anu gampang pikeun gél stamping

Foil stamping foil kalayan biaya langkung handap stamping plate

Sareng naon deui, foil kuku tiasa gampang dilarapkeun di bumi dimana bahkan Polandia biasa tiasa dirobih janten karya seni (kuku)!

Kumaha nerapkeun Gel Warna Transfer Foil Anyar 

Foil Transfer Gel polish

Tips:

Pastikeun pikeun nempatkeun sisi tukang kertas foil anu leres ngalawan kuku anjeun supados desain tiasa ditransfer! Anjeun tiasa ogé mencét foil upami bagian alit tina foil henteu dialihkeun dina waktos anu munggaran.

Gél transfer foil Brand foil warna anyar ngan bakal diubaran salami 30-an, teu aya waktos deui !!!

Sangkan pola na katingali langkung sampurna, gél lapisan nguatkeun tiasa dilarapkeun di luhur pola foil 

Bungkusan:

5gram / 8gram / 15gram foil transfer Gel dina botol, 48 pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras dina Master Carton 

Label Merek Wasta atanapi Percetakan layar pikeun botol sayogi 

Kotak warna khusus / kotak kit wilujeng sumping 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim