Flash gél / glitter gél Polandia super ngagurilap handapeun lampu koleksi anyar tina manicure uv gél

Katerangan pondok:

Flash gél / glitter gél Polandia super ngagurilap handapeun lampu koleksi anyar tina manicure uv gél

Ngaran Produksi: Gél Flash

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: Nail art

Jenis: UV gél ngagosok kuku

Warna: 36 warna

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    Kauntungannana :

    1) tahan lila pikeun sabulan Soak off gél Polandia

    2) Super ngagurilap handapeun lampu / Flash handapeun lampu

    3) Richly glitter, 36warna pikeun koleksi ieu

    4) Gél Polandia konsistensi alus, lemes, lemes jeung gampang dilarapkeun

    5) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    6) Gél Polandia gampang dipiceun

    7) Muhun tamba pikeun 30s-60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    8) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    10) 10 bebas gél Polandia 

     Sareng 1500+ warna anu béda dina saham pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

    Rojongan Brand ngaropéa

    1) Rojongan Privated logo bungkusan ngaropéa

    2) Rojongan ngaropéa rumus anyar jeung Warna Anyar

    3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

     

    UV gel privated brand logo bottle

     

     

    glitter pinuh / Flash glitter gél kumpulan Polandia

    Flash gel polish

    Warna semir gél Témbongkeun kaasup seni kuku herang sareng seni kuku matt

     

    Flash gel Color collection

    Flash Gel Color Collection 1

     

    Flash gél dina lampu normal

    Red color flash gel

     

    Gél polish glitter pinuh ----- Konsistensi, panutup lengkep sareng glitter lapisan kandel

    Silver disco gel

    Inten gél polish --- ramo Anjeun kasampak kawas on disko

    light blue flash gel Disco gel grey blue color

     

    Super Flash dina cahaya ----- Kuku anjeun béntang kalér

    Flash gel under light

    Total 36 warna flash dina flash gél / Disco gél Polandia

    Kumaha nerapkeun Warna Gél Polandia ---- ngan nerapkeun éta salaku warna murni normal atanapi nyiptakeun desain naon waé anu anjeun bahagia

    1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beungeut bersih piring kuku sakumaha rutin

    2. Larapkeun Warna Anyar Brand Base Coat kalawan lapisan a, tamba pikeun 60s handapeun LED / lampu UV;

    3. Larapkeun lapisan Warna murni Soak off gél Polandia, Inget cap nu ujung kuku;Ubar pikeun 60s handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

    4. Larapkeun lapisan kadua Warna murni Soak off gél Polandia, Cure pikeun 60s handapeun 48V / 36V LED / lampu UV deui;

    5. Larapkeun Gloss top coat, Cure pikeun 60S;

    6. Scrub beungeut top coat ku Cleanser.

     

    How to apply gel polish

    Kami produsén gel polish, muka garis produksi ngeusian otomatis sareng padamel anu terampilGel Polish Factory

    Tip:

    Émut pikeun nutupan ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / lapisan luhur atanapi Disco / Flash Soak off Gel Polandia;

    Matt sareng Gloss effection sadayana alus;

    Ulah nerapkeun gél dina kulit atawa kutikula

    Upami anjeun hoyong gél langkung awet dina kuku, lapisan ipis bonder tiasa diterapkeun sateuacan base coat

    bungkusan:

    5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

    kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

    Karton henteu ngan ukur gaduh inpormasi palanggan

    Packaging for gel polish

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim