FAQs

2
Naon harga anjeun?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.Kami bakal ngirim anjeun daptar harga anu diropéa saatos perusahaan ngahubungi kami pikeun inpormasi anu langkung lengkep.

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Leres, kami meryogikeun sadaya pesenan internasional pikeun gaduh kuantitas pesenan minimum anu terus-terusan.Upami anjeun badé ngajual deui tapi dina jumlah anu langkung alit, kami nyarankeun anjeun pariksa halaman wéb kami

Naha anjeun tiasa nyayogikeun dokuméntasi anu relevan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun seueur dokuméntasi kalebet Sertipikat Analisis / Konformasi;Asuransi;Asal, sareng dokumén ékspor sanés upami diperyogikeun.

What is the average lead time?

(1) pikeun packing bulk, ngarah waktos nyaeta 4-7days;

(2) Pikeun botol logo swasta / pot / bungkusan tube, ngarah waktos nyaeta ngeunaan 10-25days sanggeus kabeh paking sampel & karya seni mastikeun

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kami, Western Union atanapi PayPal:
30% deposit sateuacanna, 70% kasaimbangan saméméh pangiriman.

Naon jaminan produk?

Urang ngajamin bahan jeung workmanship urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Dina garansi atanapi henteu, éta budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Kami ogé ngagunakeun bungkusan bahaya khusus pikeun barang bahaya sareng pangirim panyimpen tiis anu disahkeun pikeun barang anu sénsitip suhu.Bungkusan spesialis sareng syarat packing non-standar tiasa nampi biaya tambahan.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana mangrupikeun cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal.Ku angkutan laut mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun jumlah anu ageung.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Rék gawé bareng jeung urang?


BuletinTetep katala pikeun Apdet

Ngirim