Warna Gél Polandia

Pedaran pondok:

Catamel Warna Gel Gél salaku warna warna usum haneut

Ngaran Produksi: Warna Gel Polandia

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 8ml, 15ml dina botol 

Aplikasi: Palapis Warna Manikur 

Tyep: UV Gel 

Warna: Warna Karamel  

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kauntungan :

1) Ku nerapkeun warna gel gél Karamel, awét salami

2) Caang Endah

3) pigmentasi sinyalna pinuh 

4) Konsistén warna Gel anu anyar, lemes, lemes sareng gampang dilarapkeun 

5) Heath pikeun awak urang, vegan sareng kakejaman gratis

6) Gél ngagosok gampang dicabut 

7) Obat pikeun 60an handapeun lampu Led sareng UV

8) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun  

9) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar 

Trend Seni Kuku Anyar ---- Catamel Warna Gél ngagosok 

nail polish manufacturer

Intelektual klasik Caramel Warna Gél ngagosok kuku Art Desain  

Bordeauxr, Gray Light, Ampir-Hideung, Gray Dark, Bright Oranyeu Colours sadayana aya dina kumpulan ieu, 10 warna anu paling populér pikeun gél pikeun musim gugur 2020

Kumaha nerapkeun Caramel Color Gel Polandia

1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beberesih permukaan piring kuku;

2. Larapkeun Lambang Basis Anyar Merk Basis kalayan lapisan, diubaran pikeun 60an handapeun lampu LED / UV;

3. Larapkeun lapisan Caramel Color Gel polish, Émut ka tutup éta ujung kuku; Cageurkeun pikeun 60an handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

4. Larapkeun lapisan kadua Caramel Color Gel polish, Cureureuh 60an handapeun 48V / 36V LED / UV lampu deui;

5. Larapkeun jaket luhur Gloss atanapi biaya top Matt, Cure salami 60S;

6. Gosok permukaan jas luhur ku Cleanser.

Tip:

Émut pikeun cap éta ujung kuku pikeun unggal palapis, naon dasar / lapisan luhur atanapi Palapis Warna Gel Karamel;

Matt sareng Gloss effection sadayana saé;

Entong dioleskeun gél dina kulit atanapi kutikula

Di sagigireun 10 Caramel Color Gel Polandia ieu, masih aya deui 1500+ warna dina sistem warna urang 

Bungkusan:

5 gram / 8gram / 15 gram dina botol, 48 pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras dina Master Carton 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim