Pangwangun & Gél Hard & Acrylic pikeun Nail Extension

Pedaran pondok:

Pangwangun Warna Anyar & Gél Hard & Acrylic dina pot pikeun Nail Extension

Ngaran Produksi: Pembina & Gél Hard & Acrylic pikeun Nail Extension

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 5ml, 15ml, 30ml, 50ml / pot 

Aplikasi: Panjangan kuku, pembina sareng nguatkeun

Tyep: UV Gel 

Warna: Jelas, Pink, Persik, Warna murni kalayan hérang sareng warna 48+ sanés aya   

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kauntungan :

1) Ramah lingkungan sareng kaséhatan, Pembina Tanpa Bau & Gél Hard & Acrylic

2) Gampang dilarapkeun, waktos Cure Short, 60s unggal Lapisan, henteu aya rasa nyeri sareng gél pembina panas handap 

3) Transparansi tinggi, henteu aya tugas & gelembung, konsistén gél Akrétik anu hadé

4) Gampang dilarapkeun, plastictiy anu saé, karasa karasa tapi kalenturan anu saé 

5) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun 

6) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar 

7) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM 

8) Brand Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos USA, UK, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya Negara Euro.

9) Formula unik sareng nuansa pabrik kami  

10) 10-gratis Gel Polandia 

Profesional High Gloss Builder & Hard & Acrylic Gel pikeun Nail Extension plastictiy anu alus sareng karasa kuat

Gel Extension Nail polish

Pisan Pembina Gél Éksténsi Kuku Desain Tembongkeun, Panyusun kami Gél saé pikeun struktur kuku. 

Pangwangun brand Warna Anyar & Bagan Warna Gel Gél & Akrilik, ieu 48 warna,

Jelas alami, Bodas Caang, Cahaya Pink, Pin Pin, Cover Peach, Warna Buligir sadayana aya dina kumpulan Akrilik Gél ieu 

Pikeun kumpulan gél Builder lengkep urang langkung ti 200 warna kalebet warna Semi-transparan & Pure Color & Glitter 

Ku ngagunakeun gél Pembina urang pikeun nyiptakeun kuku alami 

Kumaha nerapkeun Pangwangun Anyar Merek Warna & Gél Hard & Acrylic - tip kuku pra-bentuk anu didamel kaluar tina gél sareng nutupan sakumna kuku

Bungkusan:

5gram / 8gram / 15gram / 30gram / 50gram builde Gel dina pot, 1 pcs / bubble bag, 48-72 pcs / PP bag, 1PP bag dipisahkeun ku karton, lapisan serval dina Master Carton 

Label Merek Wasta atanapi Percetakan layar pikeun pot sayogi 

Kotak warna khusus / kotak kit wilujeng sumping 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim