Panyekel Gél

  • Builder & Hard & Acrylic Gel for Nail Extension

    Pangwangun & Gél Hard & Acrylic pikeun Nail Extension

    Pangwangun Warna Anyar & Gél Hard & Acrylic dina pot pikeun Nail Extension

    Ngaran Produksi: Pembina & Gél Hard & Acrylic pikeun Nail Extension

    Ngaran mérek: Warna Anyar

    Valume: 5ml, 15ml, 30ml, 50ml / pot 

    Aplikasi: Panjangan kuku, pembina sareng nguatkeun

    Tyep: UV Gel 

    Warna: Jelas, Pink, Persik, Warna murni kalayan hérang sareng warna 48+ sanés aya   

    Asalna: Guangdong, Cina 

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim