Cat kuku Aurora Cat Panon

Katerangan pondok:

Amazing Dazzling 9D Smoothie/Kristal / Aurora Cat Eyes Gél penjualan panas soak off gél Polandia gaya manicure

Ngaran produksi: Aurora Cat Eyes nail polish

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: Nyiptakeun Seni Kuku

Jenis: Gel UV

Warna: 24 warna kalayan glitter endah sareng garis panon ucing

Asal: Guangdong, Cina


Rincian produk

Kauntungannana :

1) Kalayan pigmén magnét kualitas luhur khususna, Super gloss tahan lami salami 21 dinten

2) Endah Caang

3) Richly pigmentation

4) Aurora Cat Eye gél nyaéta konsistensi, lemes, lemes sareng gampang diterapkeun

5) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

6) Muhun kapok pikeun 60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

7) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro, gél nyumponan sarat pasar lokal.

8) 9-Gél Polandia bébas

Ngadukung merek swasta:

1) Rojongan Palanggan sareng Logo Pribadi / Sesuaikeun Brand ngadegkeun

2) Rojongan Palanggan kalayan rumus anyar sareng pamekaran Warna Anyar

3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

4) Rumus unik develope, nuansa cocog ti pabrik urang

Kualitas tinggi menari Claire Cat Panon gél

Profesional Vivid 9D Smoothie / Aurora Cat Eyes Gél, 2020 Koléksi Cat Eyes anu paling populér, seni kuku kelas luhur pikeun salon

Cat Eyes UV Gel wholesaler

Kalayan warna Semi-Transparan salaku latar tukang langkung endah, Super Dazzling Aurora / Spar Cat Eyes Gél, Rupa-rupa pola anu diciptakeun kabébasan ku Magnét

Beda Shades Magnet Aurora Cat Eyes Gél Kalayan warna hideung salaku pangaruh seni kuku latar

Kristal Brilliant 9D Cat Eyes Gél Sareng Parobihan bertahap + Éfék Manicure Tepi Emas / Perak Logam

2020 Éféksi Panon Ucing anu super panas super glossing

Larapkeun foil / Inten Leutik luhureun panon ucing 9D shinning, kasampak kawas béntang super

Kumaha nerapkeun Sampurna Festive Warna Beureum Gél Nail Polish

1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beungeut bersih piring kuku sakumaha rutin

2. Larapkeun Warna Anyar Brand Base Coat kalawan lapisan a, tamba pikeun 60s handapeun LED / lampu UV;

3. Larapkeun lapisan naon waé warna Soak off Gél Polandia salaku latar tukang, Inget pikeun cap ujung kuku éta;Ubar pikeun 60s handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

4. Larapkeun panon ucing pikeun pola kalawan magnet, tamba pikeun 30s handapeun LED / lampu UV;

5. Larapkeun Gloss top coat Cure pikeun 60S;

6. Scrub beungeut top coat ku Cleanser.

Tip:

Émut pikeun nutupan ujung paku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / lapisan luhur;

Ulah nerapkeun gél dina kulit atawa kutikula

Upami anjeun hoyong gél langkung tahan lama dina kuku, lapisan ipis bonder tiasa diterapkeun sateuacan jas dasar merek warna Anyar.

Magnet peryogi cukup kuat pikeun nyiptakeun pola, sakali pola lahir, diubaran sagancangna upami kakuatan magnet leungit.

bungkusan:

5gram / 8gram / 15gram ngagosok gél panon ucing dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras dina Master Carton

Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

 

Profésional Cat Panon gél Factory --- Jalur Produksi

Gel Polish Factory


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim