Aurora Cat Eyes kuku semir

Pedaran pondok:

Endah Dazzling 9D Smoothie / Crystal / Aurora Cat Eyes Gel hot sales soaf off gel polish manicure style 

Ngaran Produksi: Kuku Aurora Cat Eyes

Ngaran mérek: Warna Anyar

Valume: 8ml, 15ml dina botol 

Aplikasi: Nail Art Nyiptakeun 

Tyep: UV Gel 

Warna: 24 warna kalayan ngagurilap endah panon na ucing garis 

Asalna: Guangdong, Cina 


Detil Produk

Kauntungan :

1) Kalayan pigmén magnét anu berkualitas tinggi, Super gloss awét salami 21 dinten 

2) Caang Endah 

3) Beunghar pigménna 

4) Aurora Cat Eye gel nyaéta konsistén, lemes, lemes sareng gampang dilarapkeun

5) Heath pikeun awak urang, vegan sareng kakejaman gratis

6) Ogé kapok pikeun 60s handapeun 36v atanapi 48v Led sareng lampu UV 

7) Brand Warna Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Netherland, sadaya Negara Euro, gél minuhan sarat pasar lokal 

8) 9-Bébas Gél Polandia 

Ngadukung Merek Wasta:

1) Ngadukung Palanggan nganggo Logo Wasta / Ngepaskeun Brand ngadegkeun 

2) Ngadukung Palanggan kalayan rumus énggal sareng pangembangan Warna Anyar 

3) Ngadukung jasa OEM, ODM sareng OBM 

4) Develope rumus anu unik, nuansa cocog sareng pabrik kami 

 Kualitas luhur menari Claire Cat Eyes Gel 

Professional Vivid 9D Smoothie / Aurora Cat Eyes Gel, 2020 paling populér Kumpulan Mata Mata, seni kuku tingkat tinggi pikeun salon 

Cat Eyes UV Gel

Kalayan warna Semi-Transparan salaku latar anu langkung endah, Super Dazzling Aurora / Spar Cat Eyes Gel, Rupa-rupa pola diciptakeun kabébasan ku Magnet 

Béda Ngadamel Magnet Aurora Cat Eyes Gel Kalayan warna hideung salaku tukang seni kuku tukang 

Kristal Sarwa 9D Cat Eyes Gel sareng Parobihan Laun + Efek Emas / Silver Metal Edge Manicure 

2020 Panghasilan Panon Mata Ucing super panas luhur 

Larapkeun foil / Intan Leutik di luhur 9D panon ucing herang, katingali sapertos super star 

Kumaha cara nerapkeun Sampurna Perayaan Warna Beureum Gel Kuku Polandia

1. Nyiapkeun kuku ku cara ngabentuk, Beberesih permukaan piring kuku sakumaha rutin 

2. Larapkeun Lambang Basis Anyar Merk Basis kalayan lapisan, diubaran pikeun 60an handapeun lampu LED / UV;

3. Larapkeun lapisan naon waé warna Soak off Gel Polandia salaku tukang, Émut ka tutup éta ujung kuku; Cageurkeun pikeun 60an handapeun 36V / 48V LED / lampu UV;

4. Larapkeun panon ucing pikeun pola sareng magnet, tamba pikeun 30an handapeun lampu LED / UV;

5. Larapkeun Gloss top coat Cure for 60S;

6. Gosok permukaan jas luhur ku Cleanser.

Tip:

Émut cap éta ujung kuku pikeun unggal palapis, naon dasarna / palapis luhur;

Entong dioleskeun gél dina kulit atanapi kutikula

Upami anjeun hoyong gél langkung panjang awét dina kuku, lapisan bonder ipis tiasa diterapkeun sateuacan jas dasar merk warna Anyar 

Magnet peryogi cekap kuat pikeun pola pola, sakali pola dilahirkeun, kapok gancang-gancang bisi kakuatan magnet leungit 

Bungkusan:

5gram / 8gram / 15 gram ucing panon ucing ngagosok dina botol, 48 pcs dina dulang busa atanapi 12 botol dina kotak, teras dina Master Carton 

Label Merek Wasta atanapi Percetakan layar pikeun botol sayogi 

Kotak warna khusus / kotak kit wilujeng sumping 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

    Ngirim