Tentang Kami

Anyar Warna Beauty Co, Terbatas

mangrupikeun perusahaan profesional Gel Polandia anu paling dipercaya di Cina.

Kusabab 2010, kami ngiringan dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa anu serius pikeun produk UV Gel Polandia anu highquality.

Produk gél kami kalebet: Gél tilu léngkah, Gél dua léngkah, Gél saléngkah, Top & Base coat , Gél pembangun, Polygel, Ékspérénsi gél

Gél cét, Gél warna murni, Gél Platinum, Gél transfer,

Embossing Gel sareng sajabina. Aya langkung ti 2000 warna sareng sareng tim R&D urang kerja keras,

langkung warna sareng gél anu ngagabung

Iman kami nyaéta "Héjo & Kaséhatan, Kualitas Anu Saé, Pantun, Akuntabel, Biaya anu Pikaresep, Layanan tingkat munggaran". Pikeun ngabimbing pamekaran séhat industri ieu, urang jelas nekenkeun jalan anu aman, ramah sareng séhat pabrik polish gél. Sadaya produk kami disatujuan sertipikat SGS, FDA sareng GMPC sareng minuhan aturan pasar lokal di luar negeri.

Gambar Paméran

Tentang Kami

Formula kami aya dina konsistensi sareng cakupan anu saé, raos cet anu saé, tékstur lemes sareng awét, naon waé tina bahan dasar atanapi pigmén, henteu toksik sareng henteu bahaya, sadayana 10 bahan gratis sareng ngan dihasilkeun saatos padamel laboratorium di-pabrik dipariksa sacara pribadi barangna. Pikeun mastikeun sadayana gel gel dina kualitas stabilitas anu saé, urang gaduh prosés produksi anu ketat pisan, peralatan produksi anu maju, prosedur pamariksaan QC, teknisi & padamel anu terlatih tinggi.

momoer
GEL POLISH BUSINESS

Pikeun néwak tren pantun sareng ngadukung pamindahan merek khusus, urang gaduh tim khusus pikeun ngembangkeun rumus énggal sareng warna énggal unggal taun, ngadukung palanggan kalayan sagala rupa jinis bungkusan khusus, kalebet botol cetak, labél pribadi sareng kotak warna. Kalayan langkung ti 150 pagawé terampil di pabrik, kami nawiskeun kapasitas ageung sareng waktos ngarah gancang.

Wilujeng kontak sareng kami, kami ngarepkeun ngaléngkah sareng anjeun babarengan dina industri gel gel ku kaayaan win-win!


Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim