Tentang Kami

Warna Anyar Beauty Co., Limited

mangrupikeun perusahaan profésional anu paling dipercaya tina Gel Polandia di Cina.

Kusabab 2010, kami kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng palayanan produk UV Gel Polandia anu kualitas luhur.

produk gél kami ngawengku: tilu hambalan gél, Dua hambalan gél, Hiji hambalan gél, Top & Base coat, Pangwangun gél, Polygel, Nguatkeun gél,

Gél lukisan, gél warna murni, gél Platinum, gél Transfer,

Embossing gél jeung saterusna.Aya langkung ti 2000 warna sareng kalayan kerja keras tim R&D kami,

langkung seueur warna sareng gél anu ngagabung

Iman urang nyaéta "Héjo & Kaséhatan, Kualitas Unggul, Pantun, Akuntabel, Biaya Ngauntungkeun, Palayanan Kahiji".Pikeun panduan ngembangkeun sehat industri ieu, urang jelas ngantebkeun kana buka jalan lingkungan, ramah tur cageur gél Polandia manufacturers.All produk urang anu disatujuan sertipikat ti SGS, FDA na GMPC sarta minuhan aturan pasar lokal di luar negeri.

Gambar Pameran

Tentang Kami

Rumus kami aya dina konsistensi sareng sinyalna anu saé, rarasaan cét anu saé, tékstur lemes sareng tahan lama, naon waé tina bahan dasar atanapi pigmén, henteu beracun sareng henteu bahaya, sadayana aya 10 bahan gratis sareng ngan ukur diproduksi saatos karyawan laboratorium di pabrik dipariksa sacara pribadi. barang.Pikeun mastikeun sakabeh Polandia gél dina stabilitas kualitas alus, urang boga prosés produksi ketat pisan, equipments produksi canggih, prosedur inspecting QC, teknisi & pagawe dilatih tinggi.

momoer
GEL POLISH BUSINESS

Pikeun nyekel trend fashion jeung ngarojong custom brand move on, urang boga tim husus pikeun ngamekarkeun rumus anyar jeung kelir anyar unggal taun, ngarojong customer jeung sagala rupa jenis bungkusan ngaropéa, kaasup botol dicitak, labél swasta jeung kotak warna .With leuwih ti 150 pagawe skillful. di pabrik, kami nawiskeun kapasitas ageung sareng waktos ngarah gancang.

Wilujeng sumping di kontak sareng kami, kami ngarepkeun ngaléngkah sareng anjeun babarengan dina industri ngagosok gél ku kaayaan win-win!


BuletinTetep katala pikeun Apdet

Ngirim