Kecantikan Warna Anyar ...

Wilujeng kontak sareng kami, kami ngarepkeun ngaléngkah sareng anjeun babarengan dina industri gel gel ku kaayaan win-win!

New Color Beauty mangrupikeun perusahaan profesional anu paling dipercaya pikeun Gel Polandia di Cina.

Kusabab 2010, kami ngiringan dina panilitian, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa anu serius pikeun produk UV Gel Polandia anu saé.

Produk gél kami kalebet: Gél tilu léngkah, gél Dua léngkah, Gél Léngkah, Luhur & Laju Base, Gél Pembina, Polygel, Nguatkeun gél, Gél Lukisan, Gél warna murni, Gél Platinum, Gél Transfer, Gél Embossing sareng sajabina.

Aya langkung ti 2000 warna sareng sareng tim urang R&D anu rajin, langkung seueur warna sareng gél anu ngagabung ...

Langkung Ngeunaan Kami

58 milyar

kalebet jasa kuku, produk kuku sareng latihan kuku, jst.

aya langkung ti 40.000 perusahaan paku-paku énggal dina kuartal kadua, paningkatan sataun-on-taun 6,5%.

Analisis Industri Global

Kumpulan Koléksi

Solusi kami diluyukeun pikeun unggal jalma pikeun
ngartos kabutuhan khusus

Iklas pikeun Pembaruan

Warta & Pembaruan

Ngajarkeun anjeun kumaha miceun kuku gel Polandia ...

Kuring masih émut ningali seueur jalma anu ngawadul ngeunaan taun énggal dina mimiti Taun Anyar. Kusabab Covid-19, kuring henteu nyangka yén saatos sababaraha piyama, manikur sareng pewarna ...

Maca deui

Ngajarkeun anjeun kumaha miceun kuku gel Polandia ...

Kuring masih émut ningali seueur jalma anu ngawadul ngeunaan taun énggal dina mimiti Taun Anyar. Kusabab Covid-19, kuring henteu nyangka yén saatos sababaraha piyama, manikur sareng pewarna ...

Maca deui

Ngeunaan kuku UV UV Polandia, warna-warni ...

Kuku UV gél ngagosok Warna gél ngagosok ayeuna tiasa dianggap salaku operasi rutin dina salon kuku. Mimitina, kuku na dibagi kana kuku kristal sareng kuku fototerapi, tapi ayeuna kristal nai ...

Maca deui

Newsletter Iklas pikeun Pembaruan

Ngirim