Kaéndahan Warna Anyar ...

Wilujeng sumping di kontak sareng kami, kami ngaharepkeun pikeun ngaléngkah sareng anjeun babarengan dina industri Polandia gél ku kaayaan win-win!

New Color Beauty Co., Ltd mangrupikeun perusahaan profésional anu paling dipercaya tina Gel Polandia di Cina.

Kusabab 2010, kami kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng palayanan anu serius ngeunaan produk Polandia Gel UV kualitas luhur.

produk gél kami ngawengku: Tilu hambalan gél, Dua hambalan gél, Hiji hambalan gél, Top & Base jaket, Pangwangun gél, Polygel, Nguatkeun gél, Lukisan gél, gél warna murni, Platinum gél, Transfer gél, Embossing gél jeung saterusna.

Aya langkung ti 2000 warna sareng kalayan kerja keras tim R&D kami, langkung seueur warna sareng gél gabung dina…

Langkung Ngeunaan Kami

Koléksi anu diulas

Salaku supplier ngagosok kuku gél pangsaéna, kami tiasa masihan solusi ngadegkeun merek swasta anu paling nguntungkeun, Gél Kualitas Top, Biaya Wajar, Penjualan Profesional / Tim R&D pikeun bisnis anjeun

Produk Diulas

Produk ngagosok gél kuku UV anu kami tiasa nyayogikeun pikeun pasar anjeun: kalebet top & base coat nail polish, warna coating gél polish, cat eyes gél, glitter gél, shimmer gél, kuku extension gél, nail art drawing gél sareng saterasna.

Tetep katala pikeun Apdet

News & Apdet

Naon bedana murah sareng ...

Di dunya polishes kuku gél UV, aya rupa-rupa kelir, rumus, rengse tur prices.But naon bedana Polandia kuku UV mirah di toko ubar na $50 botol ...

Maca deui

Naon gél kuku hiji-hambalan?

Dina hadir, aya loba produk di pasar enhancement kuku, ti kuku minyak Polandia mun phototherapy UV gél polish.Products teu ukur nyorong ngaliwatan heubeul jeung mawa mudik anyar, tapi ogé const ...

Maca deui

Naon bedana murah sareng ...

Di dunya polishes kuku gél UV, aya rupa-rupa kelir, rumus, rengse tur prices.But naon bedana Polandia kuku UV mirah di toko ubar na $50 botol ...

Maca deui

Naon gél kuku hiji-hambalan?

Dina hadir, aya loba produk di pasar enhancement kuku, ti kuku minyak Polandia mun phototherapy UV gél polish.Products teu ukur nyorong ngaliwatan heubeul jeung mawa mudik anyar, tapi ogé const ...

Maca deui

BuletinTetep katala pikeun Apdet

Ngirim