Privated / ngaropéa Sheer gél Polandia kelir gél semi-transparan manicure bulistir ti pabrik gél kuku profésional

Katerangan pondok:

Privated / ngaropéa Sheer Warna gél Polandia kelir gél semi-transparan manicure bulistir ti pabrik gél kuku profésional

Ngaran produksi: Koléksi gél polish sheer

Ngaran Brand: NC

Nilai: 8ml, 10ml, 15ml, 18ml, 20ml gél Polandia dina botol

Aplikasi: Lambang Warna Daily Nail Art

Jenis: Gel UV

Warna: Bare Shades

Poé Sah: 3 taun sateuacan ngagosok kuku gél dibuka

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    Kauntungannana :

    1) Koléksi teduh sheer, Salawasna bulistir pikeun anjeun, idéal pikeun manikur Perancis, dasar seni kuku sampurna atanapi katingal classy bieu aya.

    2) Lila langgeng leuwih ti 21days

    3) konsistensi alus, lemes, lemes jeung gampang dilarapkeun

    4) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    5) Manicure gampang dipiceun

    6) Muhun tamba pikeun 30s- 60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    7) Rojongan Palanggan sareng Logo Pribadi / Sesuaikeun Brand ngadegkeun

    8) Rojongan Palanggan kalayan rumus anyar sareng pamekaran Warna Anyar

    9) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    10) Warna Brand Anyar sadayana pikeun pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    11) Rumus unik sareng nuansa ti pabrik urang

    12) 10-gratis Gél Polandia , EU patuh

    Sareng 2000+ warna anu béda dina saham pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

    netural colors gel polish

     

    Naon warna ngagosok gél anu pang populerna ------- ngagosok gél teduh sheer

    Dimana anjeun tiasa mésér kualitas luhur Bare shades gél polish ----- New Color Beauty ltd anu parantos ngahasilkeun gel polish langkung ti 10 taun.Kualitas ngagosok gél sami sareng seueur merek ngagosok gél anu kasohor sapertos CND, Gelish, Gelbottle, OPI sareng saterasna.

    gél Koléksi Warna Sheer Pinuh kaasup rupa-rupa gél warna pink, gél kuku bodas krim, Polandia gél bodas susu, gél pink céri, jeung saterusna;

    Polandia gél bodas endog

    Egg white gel nail polish

     

    Krim Bodas gél Polandia

      put in netural

    Semir gél warna coklat

    nude color gel nail art 

    Polandia gél kuku kacang sheer / gél kuku warna buligir

    nude color manicure 

    Manisan permen pink gél Polandia --- Gelembung mandi warna gél

    Bubble bath sheer gel polish pinksheer gel polish pinksheer pink gel polish

     

     

    Warna anyar Sheer / nuansa buligir palapis kuku mawa anjeun deukeut ka alam tur jadi diri

     

     

     

    Kumaha nerapkeun Sheer Color Gél ​​Polandia

    1. Nyiapkeun kuku ku Shaping, Beungeut bersih piring kuku sakumaha rutin

    2. Larapkeun Warna Anyar Brand Base Coat kalawan lapisan a, tamba pikeun 60s handapeun LED / lampu UV;

    3. Larapkeun lapisan atawa dua lapisan gél sahadé sheer sakumaha hayang anjeun sarta tamba pikeun 30-60s

    4. Larapkeun jaket luhur shinny ekstrim atawa ongkos luhur Matt, Cure pikeun 60S;

    5. Scrub beungeut top coat ku Cleanser.

    Tip:

    Émut pikeun nutupan ujung kuku pikeun unggal palapis, naon waé dasar / lapisan luhur atanapi Warna Murni Bare Soak off Gel Polandia;

    Matt sareng Gloss effection sadayana alus;

    Ulah nerapkeun gél dina kulit atawa kutikula

    Upami anjeun hoyong gél langkung awet dina kuku, lapisan ipis bonder tiasa diterapkeun sateuacan base coat

    bungkusan:

    1) Privated / ngaropéa brand gél Polandia bungkusan:

    Label merek swasta nempel dina botol gél atanapi percetakan layar pikeun botol ngagosok gél

    5gram / 8gram / 15gram / 20ml gél dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    2) Ngaropéa gél Polandia kit / set bungkusan:

    Label merek swasta nempel dina botol gél atanapi percetakan layar pikeun botol ngagosok gél,

    Ngagosok kuku gél ngaropéa sareng kotak alat kuku / kotak kado,

    Label pribadi pikeun alat kuku dicitak sutra

    3) Bulk kuku gél Bungkusan kawas 1kg / pot, 100ml gél / pot, 250ml gél / pot, 500ml gél Polandia / pot .Wrap busa di luar lajeng dina karton gél

     

     

    wholesale supply gel polish

     

     

    Profésional gél kuku pabrik Polandia

    Gel Polish Manufactuer

    Gel Polish Factory


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim