Ngaropea salon kuku gél Polandia profésional kalayan bungkusan logo swasta pikeun barang seni kuku Anjeun kualitas luhur warna gél buligir ti pabrik gél OEM UV

Katerangan pondok:

Ngaropea salon kuku gél Polandia profésional kalayan bungkusan logo swasta pikeun barang seni kuku Anjeun kualitas luhur warna gél buligir ti pabrik gél OEM UV

Ngaran produksi: buligir warna kuku gél Polandia

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 8ml, 15ml dina botol

Aplikasi: pola gambar

Jenis: UV gél ngagosok kuku

Warna: 100+ warna

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    good supplier Nude color gel polish

    Kaunggulan tina tilu hambalan gél kami:

    viskositas tengah ngagosok kuku gél          nice viscosity nail gel
         Tekstur anu saé, lemessarta pinuh pigmén gél Polandia   full pigment gel polish
      gél seni kuku effection kacida ngagurilap
      Shinny gel polish
       lila panungtungan pikeun leuwih ti 21days semi-permanén gél Polandia kuku    long last semi-perment gel polish

    Kumaha warna NEW COLOR warna buligir kuku gél kasampak kawas, tingali di handap:

    Gél Polandia cukup ngagurilap

    Nude color gel nail polish

     

    Nail art panutup pinuh sanajan warna caang,ngagosok kuku gél pigmén pinuh

    full pigment nude color gel polish

     

    Éféksi gél kuku herang atanapi matt katingalina elegan

    Red Bean color gel polish
    Parobihan bertahap atanapi seni kuku effection mekar anu dilakukeun ku warna buligir tilu léngkah gél anu saé

    Natural color gel polish

     

    Warna gél lengkep / teduh sayogi kanggo pilihan

    Nude color

     

    Kami ngembangkeun sadayana ngagosok gél di pabrik kami, janten rumus profésional nyiptakeun / campuran warna / ngeusian / ngolah bungkusan khusus

    Koleksi pinuh gaduh langkung ti 2000 nuansa 

     

    Gel Polish Factory

    Kauntungan Pabrik Gél Kecantikan Warna Anyar:

    1) tahan lila pikeun sabulan Soak off gél Polandia

    2) ngagosok kuku gél Super Shinny Bling

    3) glitter pinuh / ketebalan, gampang diterapkeun

    4) Heath pikeun awak urang, vegan jeung cruelty bébas

    5) Gél Polandia gampang dipiceun

    6) Muhun kapok pikeun 30s-60s handapeun 36v atanapi 48v Led jeung lampu UV

    7) Warna Brand Anyar sadayana kanggo pasar luar negeri, sapertos AS, Inggris, Perancis, Itlay, Belanda, sadaya Nagara Euro

    8) 10 bebas gél Polandia 

     Sareng 2000+ warna anu béda dina stok pikeun anjeun pilih, Langkung seueur Warna / rumus anu gabung dina koleksi kami unggal bulan / usum / taun

     

    Rojongan Brand ngaropéa

    1) Rojongan Privated logo bungkusan ngaropéa

    2) Rojongan ngaropéa rumus anyar jeung Warna Anyar

    3) Dukungan OEM, ODM sareng jasa OBM

    Uv gél Liner gél Polandia (OEM / ODM pesenan bisa ditarima):

    5gram / 8gram / 15gram dina botol, 48pcs dina baki busa atanapi 12 botol dina kotak, teras di Master Carton

    Label merek swasta atanapi percetakan layar pikeun botol sayogi

    kotak warna ngaropéa / kotak kit wilujeng sumping

    Karton henteu ngan ukur gaduh inpormasi palanggan

    Packaging for gel polish

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim