Ngaropea kualitas luhur lem padet gél pikeun extentions kuku ku pencét dina kuku nyieun préfek seni kuku ti kuku profésional manjangkeun pabrik gél

Katerangan pondok:

Ngaropea kualitas luhur lem padet gél pikeun extension kuku ku pencét dina kuku nyieun préfek nail art tina kuku profésional manjangkeun pabrik gél

Ngaran produksi: gél lem padet

Ngaran Brand: Warna Anyar

Nilai: 5ml, 15ml, 30ml, 50ml / pot

Aplikasi: Ujung kuku pencét dina kuku

Jenis: Gél Kuku

Warna: Jelas

Asal: Guangdong, Cina


  • Harga EXW:US $ 0,3- 2,5 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:67 lembar 15ml / 125 lembar 8ml
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Poé
  • merek ngaropéa:Aya
  • waktos ngarah:3-25 poé
  • Rincian produk

    Solid extend gel supply

    The festure tina kuku tip kami gél lem padet

      pinuh jelas tur euweuh gelembung,euweuh gél lem ngarobah konéng           glue gel
      Ujung kuku glued pisanstabil dina paku    nail tip gel    
      Extension Kuku jieunangampang pikeunnerapkeun,euweuh gelembung           nail tip glue gel
      Dua dina hiji gél seni kuku, sajabadianggo salakugél extension kuku,eta oge bisa dipaké salaku

    Gél lem inten

      Diamond glue gel

    Nail Extend gél pasangan alus ---- Nail Tips, sagala rupa ukuran jeung bentuk sadia.

    Ekstensi kuku gel UV kami + Tips Kuku = Kit kuku poligel (Kit kuku gél anu luar biasa / kit semir gél)

    nail tips Nail tip nail gel tip nail chip

    Kumaha nerapkeun gél lem kuku (gel extension poli)?

     

    Nail extend gel

     

     

     

    Kami ngembangkeun sadayana ngagosok gél kuku di pabrik kami, janten rumus profésional nyiptakeun / campuran warna / ngeusian / ngolah bungkusan khusus

    Koleksi pinuh gaduh langkung ti 2000 nuansa, upami anjeun resep kit kuku gél, kami ogé gaduh garis produksi pikeun éta.

     

    Gel Polish Factory


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    BuletinTetep katala pikeun Apdet

    Ngirim